Βράβευση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

0






Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για τον εορτασμό τη 5η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή, βράβευσε μία Εθελοντική Ομάδα σε κάθε νομό της Πελοποννήσου

Για την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας επιλέχθηκε να βραβευτεί το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου για το έργο του και την προσφορά του στην διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού, στην ανθρωπιστική του δράση και στην συμμετοχή του στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου βράβευσε επίσης τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την συνολική του προσφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απο το σύνολο των Περιφερειακών Τμημάτων και των Εθελοντών του ΕΕΣ σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου.

Η αναγνώριση του εθελοντικού μας έργου και της ανθρωπιστικής προσφοράς του ΕΕΣ είναι η κινητήριος δύναμη μας. Αποτελεί τιμή για τους εθελοντές μας η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μας οι Αρχές.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για την τιμή και την εκτίμηση που εξέφρασαν και δεσμευόμαστε την συνέχιση του ανθρωπιστικού έργου του ΕΕΣ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βράβευση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator