Ευχαριστίες και συγχαρητήρια από το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου

0CHRISTOS MANTZOROS - 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ευχαριστίες προς τα Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία της Κορίνθου για την παρουσία τους στην Ομιλία του Καθηγητή του HARVARD Χ. Μαντζώρου.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και αγαστή συνεργασία, κοινή εκδήλωση του Δήμου Κορινθίων και του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου, η οποία περιελάμβανε την Τελετή Ανακήρυξης σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Κορινθίων, του διαπρεπούς Έλληνα και Κορινθιακής καταγωγής, καθηγητή του Πανεπιστημίου του HARVARD κ. Χρήστου Μαντζώρου, καθώς και ομιλία του τελευταίου προς τους Κορίνθιους μαθητές και πολίτες. Το σχολείο μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλα εκείνα τα σχολεία, Ιδιωτικά & Δημόσια, που συμμετείχαν στην εκδήλωση με αντιπροσωπείες μαθητών, καθώς και όλους τους Κορίνθιους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους, το τιμώμενο από τον Δήμο Κορινθίων πρόσωπο, τον διακεκριμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο καθηγητή, του πρώτου στην παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Χρήστο Μαντζώρο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές για την άψογη συμπεριφορά τους, κατά την διάρκεια της Τελετής Ανακήρυξης και κυρίως της ομιλίας του καθηγητή Μαντζώρου, παρά το γεγονός ότι η διάρκεια της όλης εκδήλωσης ήταν μεγάλη, αλλά κυρίως για τις εύστοχες και μεστές προβληματισμού ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι μαθητές στον κ. Καθηγητή, γεγονός που μας το επεσήμανε και ο ίδιος λέγοντας: «με εκπλήσσει η ωριμότητα των παιδιών». Αξίζουν συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς εκείνους, που γνωρίζουν να εκτιμούν και να αξιολογούν πρόσωπα και εκδηλώσεις, χρήσιμες και πολλαπλά ωφέλιμες για τους μαθητές και με ευαισθησία και προθυμία περισσή, συνόδευσαν τους μαθητές των σχολείων τους σ’ αυτό το «πνευματικό Συμπόσιο»! Τέλος, εκφράζουμε τις άπειρες ευχαριστίες μας στον γιατρό - ερευνητή Χρήστο Μαντζώρο για την αποδοχή της Πρόσκλησης και την προθυμία του να απευθυνθεί στους κορίνθιους μαθητές, αναπτύσσοντας με εξαιρετικά μοναδικό και απλό τρόπο, με παραδείγματα και πραγματικά περιστατικά, ένα άκρως και φλέγον για τη νεολαία μας θέμα: «Οι μαθητές μπροστά στις προκλήσεις μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας». Να συγχαρούμε τέλος τον κ. καθηγητή, όχι μόνο γιατί υπήρξε ο μοναδικός στο Χάρβαρντ που μέσα σε επτά χρόνια απέσπασε τρεις τίτλους ιατρικών ειδικοτήτων και δύο Μάστερς, όχι μόνο για τα καινοτόμα ερευνητικά του προγράμματα και τις άπειρες βραβεύσεις του, όχι μόνο για την κοινωνική του προσφορά προς τους πάσχοντες και οικονομικά ενδεείς ασθενείς, αλλά κυρίως για την προσωπικότητα και το ήθος του, όπου μέσα στην καταξίωση και στην παγκόσμια αποδοχή και αναγνώριση, καταφέρνει να παραμείνει απλός, ταπεινός και προσηνής, πιστός Χριστιανός και Έλληνας πατριώτης. Σας είμαστε ευγνώμονες κ. Μαντζώρο!

Για το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Χρήστος Ρουμελιώτης (Θεολόγος)
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευχαριστίες και συγχαρητήρια από το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator