ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ "ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε.": Διπλά χρυσό το Youphoria High Protein στα Healthy Diet Awards 2020

0
To επιτυχημένο λανσάρισμα του πόσιμου γιαουρτιού Υοuphoria High Protein, από την εταιρεία γαλακτοκομικών Μανδρέκας Α.Ε., ξεχώρισε στα Healthy Diet Awards 2020 αποσπώντας χρυσά βραβεία στις κατηγορίες 'Ηealthy Breakfast and Snack Product of the Year' και 'Healthy Dairy Product of the Year'.
Πρόκειται για δύο διακρίσεις που επιβραβεύουν την εταιρεία για την καινοτομία που έφερε το Youphoria στην κατηγορία του γιαουρτιού και, ταυτόχρονα, επιβεβαιώνουν την διατροφική αξία του προϊόντος.
Έχοντας 25g πρωτεΐνης, χαμηλές θερμίδες και χωρίς λακτόζη αποτελεί μία ιδανική πρόταση για τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ "ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε.": Διπλά χρυσό το Youphoria High Protein στα Healthy Diet Awards 2020"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator