ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εμπορικού συλλόγου Ξυλοκάστρου

0
Η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης), συνεδριάζει αυτό το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Νοεμβρίου, στην Κορινθία και συγκεκριμένα στην πόλη του Ξυλοκάστρου.

Τα προς συζήτηση θέματα του διημέρου αφορούν το ασφαλιστικό, το ζήτημα της χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων αλλά και αναπτυξιακά θέματα που αφορούν τις κοινωνίες της Κορινθίας και δη της ευρύτερης περιοχής του Ξυλοκάστρου (ως συνημμένη επιστολή - πρόσκληση):

· Παρεμπόριο

· Τουριστική προβολή και δράσεις προσέλκυσης επισκεπτών/ τουριστών (εν όψει θερινής περιόδου 2020)

· Προβολή τοπικών αγροτικών προϊόντων και δυνατότητες προώθησης αγροτουρισμού

· Χώροι προσωρινής στάθμευσης και ελεγχόμενη στάθμευση, πέριξ κέντρου Ξυλοκάστρου (εν όψει θερινής περιόδου 2020)

· Διάβρωση ακτών – Χρονοδιάγραμμα: Εξέλιξη Μελέτης – Προβλεπόμενα Έργα – Εξασφάλιση Χρηματοδότησης – Ολοκλήρωση Προβλεπόμενων Έργων και Λοιπών Παρεμβάσεων – Αποζημιώσεων σε πληγέντες.

Έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. τοπικοί Βουλευτές, ο κ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, ο κ. Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, ο κ. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, οι κ.κ. Πρόεδροι Εμπορικών Συλλόγων της Κορινθίας, ο κ. Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ο κ. Διοικητής Λιμενικού Τμήματος Κιάτου, οι κ.κ. Διευθυντές τοπικών Τραπεζικών Καταστημάτων. .

Μετά την λήξη, της εν θέματι συνεδρίασης, το βράδυ του Σαββάτου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, θα παραθέσει γεύμα προς τους προσκεκλημένους, προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και προς τους δημοσιογράφους - εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Με εκτίμηση,
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΠΟΥ
Πρόεδρος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου
κιν 6937068508
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εμπορικού συλλόγου Ξυλοκάστρου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator