To “μανιφέστο” του … τετριμμένου! Αφού δεν τους αρέσει η χώρα μας, ας τους αφαιρέσουν την ιθαγένεια να πάνε στην Βενεζουέλα!

0Υπάρχει όμως και η πολιτική ουσία. Και η οποία δεν είναι άλλη παρά η προσπάθεια της αριστεράς να γελοιοποιήσει τις παρελάσεις, αφού δεν μπορεί να πείσει τον ελληνικό λαό για την καταργησή τους! Και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπισθεί, όπως πρέπει και όπου πρέπει. Ας το θυμάται η κυβέρνηση και ας μην κάνει ότι… κοιμάται!

Σε όλα τα ειδησεογραφικά ΜΜΕ της χώρας παίζει το “μανιφέστο” των κορασίδων, που αποφάσισαν να εξευτελίσουν τον θεσμό της παρέλασης, περπατώντας με τον τρόπο που το έκαναν στην σχολική παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας.
Και το πιο ωραίο είναι ότι παίζει ως “παράθεση”, χωρίς ίχνος κριτικής από τους συναδέλφους των ΜΜΕ, οι οποίοι προφανώς κρυφογελάνε πίσω από τις οθόνες τους. Απλά… παραθέτουν τις κοινότυπες αριστερίστικες απόψεις των κυριών αυτών οι οποίες μπήκαν στην παρέλαση και έκαναν… τις βλακείες που έκαναν!
Τι γράφουν μέσα σε αυτό; Τίποτε το ενδιαφέρον επί της ουσίας. Γράφουν: “Υπήρξαμε για λίγο στρατιωτάκια που αρχίζουν να ξεκουρδίζονται, να βραχυκυκλώνουν απέναντι στις διαταγές, τα παραγγέλματα, τα εμβατήρια. ίσως γιατί πλέον δεν μας πείθουν οι ιδέες που ενσαρκώνονται σε όλα αυτά. Τι κοινό μπορεί να’χει ο μιλιταρισμός με την ελευθερία; Τι σχέση μπορεί να’χει η υπεράσπιση της ελευθερίας ενός λαού με τον πατριωτισμό που διδασκόμαστε από μικρά παιδιά; Στα σχολεία, στις παρελάσεις, παντού.”

Οι γνωστές βλακείες της Αριστεράς

Εντάξει τα γνωστά συριζαϊκα. Τι κοινό να έχει ο μιλιταρισμός με την ελευθερία, ας πάνε να ρωτήσουν τους παππούδες μας που σκοτώθηκαν το ’40, φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα στρατιώτη. Τι σχέση αναρωτιούνται μπορεί να έχει η ελευθερία ενός λαού με τον πατριωτισμό; Ας ξαναπάνε στο δημοτικό αν θέλουν να μάθουν, πώς ποτίζεται το δέντρο της ελευθερίας. Σίγουρα στα δικά τους, τα χαλασμένα από την αριστεροφροσύνη μυαλά η σύνδεση δεν μπορεί να γίνει. Αλλά έχει γίνει στα μυαλά όλων των γονέων που πήγαν να θαυμάσουν τα παιδιά τους κι αντ’ αυτού έπρεπε να παρακολουθήσουν τις δικές τους γελοιότητες.
Και συνεχίζουν: ” Στα μάτια των επισήμων και πολλών θεατών, είδαμε την περιέργεια, την έκπληξη αλλά και την υποτίμηση. Άλλοι μας γιούχαραν, άλλοι μας πέρασαν για “προβληματικά παιδιά”. Αυτά ακριβώς είναι τα όρια του πατριωτισμού τους. Η πατρίδα των κανονικών, των προβλέψιμων, των άριστων. Εμείς ήρθαμε από άλλες πατρίδες. τις πατρίδες των περιττών, των απρόβλεπτων, των ζωντανών. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί ελευθερίας, λοιπόν.”

Ας πάνε στην Βενεζουέλα!

Δεν τους κάνουν οι “κανονικοί”, δεν τους κάνουν οι “άριστοι”. Δηλώνουν άλλα ως πατρίδα τους. Και να σας πώ και κάτι; Δικαιωμά τους! Αλλά ας φροντίσει το ελληνικό κράτος να ικανοποιήσει το… θελημά τους! Ας τους αφαιρέσει την ιθαγένεια, να τελειώνουμε! Και ας πάνε στην Βενεζουέλα, στα βουνά του Αφγανιστάν ή όπου αλλού θέλουν!

Η ουσία

Υπάρχει όμως και η πολιτική ουσία. Και η οποία δεν είναι άλλη παρά η προσπάθεια της αριστεράς να γελοιοποιήσει τις παρελάσεις, αφού δεν μπορεί να πείσει τον ελληνικό λαό για την καταργησή τους! Και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπισθεί, όπως πρέπει και όπου πρέπει. Ας το θυμάται η κυβέρνηση!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "To “μανιφέστο” του … τετριμμένου! Αφού δεν τους αρέσει η χώρα μας, ας τους αφαιρέσουν την ιθαγένεια να πάνε στην Βενεζουέλα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator