Πως τολμάς; - Ο Jeremy Clarkson "βαφτίζει" την Greta Thunberg "κακομαθημένο παλιόπαιδο"

0



"Πώς τολμάς να στέκεσαι εκεί και να μας κάνεις κήρυγμα, κακομαθημένο παλιόπαιδο"

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον χαρακτήρισε τη Γκρέτα Τούνμπεργκ ένα «κακομαθημένο παλιόπαιδο» που έκανε "κήρυγμα" στα Ηνωμένα Έθνη την περασμένη εβδομάδα για την αλλαγή του κλίματος.

«Πώς τολμάς να σαλπάρεις για την Αμερική με ένα γιοτ από ανθρακονήματα που δεν έχτισες εσύ και το οποίο κοστίζει 15 εκατομμύρια λίρες, που εσύ δεν κέρδισες (με εργασία) και το οποίο διαθέτει έναν εφεδρικό κινητήρα ντίζελ που δεν αναφέρεις», είπε.

«Σταμάτα για μια στιγμή για να δεις πόσο καλά κοιμάσαι τις νύχτες, γνωρίζοντας ότι οι ενήλικες φτιάχνουν, κάνουν service και πετούν τα μαχητικά της Σουηδίας για να σε κρατούν ασφαλή. Σου παρέχουν τα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές και το Διαδίκτυο. Οι ενήλικες δημιουργήσαμε τα κοινωνικά μέσα που χρησιμοποιείς κάθε μέρα και δουλεύουμε τις τράπεζες που πληρώνουν για όλα αυτά...., γι αυτό λοιπόν... πώς τολμάς να στέκεσαι εκεί και να μας δίνεις μαθήματα, κακομαθημένο παλιόπαιδο»

«Επέστρεψε πίσω στο σχολείο σου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα και δούλεψε σκληρά στις διαλέξεις της επιστήμης σου, γιατί η επιστήμη είναι αυτή που θα λύσει το πρόβλημα τελικά, χωρίς να σκας και να φωνάζεις νευρικά κάθε πέντε λεπτά. Πολλές χιλιάδες άνθρωποι που έκανες την αμαρτία να κατηγορήσεις αυτή την εβδομάδα, προσπαθούν να κάνουν ακριβώς αυτό που θες, οπότε να είσαι καλό κορίτσι, να βγάλεις το σκασμό και να τους αφήσεις να κάνουν τη δουλειά τους»
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πως τολμάς; - Ο Jeremy Clarkson "βαφτίζει" την Greta Thunberg "κακομαθημένο παλιόπαιδο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator