Φοιτητές Εφηρμοσμένης Παλουκικής (ΑΕΙ) !!!

0Μόνον γέλιο προκαλούν οι αποκαλούμενες φοιτητικές κινητοποιήσεις πια. Αναρωτιέται κανείς εάν ανάμεσα σε όλους τους κραδαίνοντες ρόπαλα υπάρχουν και καθόλου φοιτητές.
Και εάν υπάρχουν κάποιοι το μόνο σίγουρο είναι ότι διόλου δεν τους απασχολεί το πώς θα γίνει καλύτερο το σύστημα Παιδείας. Επαναστατική Γυμναστική κάνουν τα παιδιά, και μεταπτυχιακά των σχολών της ΚΝΕ και των Εξαρχείων.
Όσο για τους Αθηναίους που συνεχώς ταλαιπωρούνται; Αυτοί δεν γελάνε μάλλον. Όπως δεν γελάνε και οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι έχουν διαταγές να γίνονται “στόχοι” για την εξάσκηση των “φοιτητών” στην Εφηρμοσμένη Παλουκική!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φοιτητές Εφηρμοσμένης Παλουκικής (ΑΕΙ) !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator