Άσαντ σε Κούρδους: “Ενωθείτε με τις κυβερνητικές δυνάμεις”

0




Σε δήλωση που έκανε ο Μικντάντ στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Ελ Βατάν, κάλεσε τους Κούρδους της Συρίας, πριν από την πιθανή επιχείρηση της Τουρκίας, ¨αντί να κατρακυλήσουν σε ένα πηγάδι δίχως πάτο¨ να ενταχθούν στην κυβέρνηση.

Ο Μικτάντ τόνισε πως ¨Η μητέρα πατρίδα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά της¨ και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση της Δαμασκού θα λύσει όλα τα θέματα των Σύριων προς την θετική κατεύθυνση και χωρίς χρήση βίας.
Δεν θα επιτρέψουμε εισβολή

Ο Μικτάντ είπε πως θα προστατέψουν όλα τα εδάφη της Συρίας και ότι δεν θα επιτρέψουν οποιαδήποτε εισβολή. Η δήλωση του Μικτάντ είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση από την Συρία, μετά από την απόφαση απόσυρσης των ΗΠΑ.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άσαντ σε Κούρδους: “Ενωθείτε με τις κυβερνητικές δυνάμεις”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator