Διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη υπέρ των Κούρδων

0
Από την Γερμανία, μέχρι την Ελβετία και από την Αυστρία μέχρι την Γαλλία και την Ιταλία, χιλιάδες κατέβηκαν στους δρόμους εναντίον της τουρκικής εισβολής στη Συρία

Πολλοί Κούρδοι και χιλιάδες ακόμη άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη που αντιτίθενται στην τουρκική εισβολή στη Συρία, πραγματοποίησαν την Τετάρτη διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε αρκετές πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου, από την Γερμανία, μέχρι την Ελβετία και από την Αυστρία μέχρι την Γαλλία.


Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας διοργανώθηκαν στην Λουκέρνη, την Γενεύη και την Ζυρίχη αλλά και σε πολλές γερμανικές πόλεις όπως η Κολωνία, η Στουτγάρδη, η Νυρεμβέργη και το Φράιμπουργκ.

Κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους της Βιέννης και του Μιλάνου, αλλά και σε πολλές γαλλικές πόλεις, όπως η Μασσαλία, το Μονπελιέ και το Στρασβούργο, ζητώντας από την Τουρκία να σταματήσει την εισβολή στα συριακά εδάφη.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη υπέρ των Κούρδων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator