ΝΕΑ ΠΝΟΗ: Γιατί αυτή η επιλεκτική ευαισθησία κ. Ψυχογιέ;

0



Πριν από λίγο καιρό η «Νέα Πνοή», με υπόμνημα της ζητούσε από όλους τους αρμόδιους να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Βραχάτι, το οποίο εξυπηρετούσε περισσότερους από 20.000 κατοίκους.
Κανείς δεν στήριξε το αίτημα μας πολύ περισσότερο οι βουλευτές του νομού Κορινθίας, που είχαν καθήκον να το κάνουν.
Με έκπληξη χθες διαβάσαμε την ηχηρή παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργου Ψυχογιού και μάλιστα στην Βουλή για να μην κλείσει το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Γκούρα.
Σωστά έπραξε ο βουλευτής στην περίπτωση της ορεινής Κορινθίας, αλλά εύλογα αναρωτιόμαστε γιατί δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για το τελευταίο τραπεζικό κατάστημα που έκλεισε στο Βραχάτι.
Ο δήμος Βέλου-Βόχας έχει μόνο μία τράπεζα οι και δημότες μας για να εξυπηρετηθούν είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στο Κιάτο ή την Κόρινθο.
Δυστυχώς η επιλεκτική ευαισθησία των βουλευτών μας και η γνωστή αδιαφορία της δημοτικής αρχής είχαν σαν αποτέλεσμα την πλήρη αποψίλωση όλων των δημοσίων υπηρεσιών και τραπεζών από τον δήμο μας και πολύ περισσότερο από το Ζευγολατιό.
Το Ζευγολατιό των 5.000 και πλέον κατοίκων είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ έδρα δήμου στην χώρα ίσως που δεν έχει πλέον ούτε ένα κρατικό υπάλληλο και φυσικά κανένα τραπεζικό κατάστημα.
Να σημειώσουμε ότι αποσύρθηκε και το τελευταίο ΑΤΜ που υπήρχε στην πόλη…!!!!
Είναι άραγε ΤΥΧΑΙΟ ότι επί των ημερών του κ.Παπακυριάκου, η πρωτεύουσα του δήμου και η μεγαλύτερη πόλη, απογυμνώνεται πλήρως;
Αναρωτιόμαστε μήπως αποτελεί στοχευμένο σχεδιασμό μίας δημοτικής αρχής, που για όλα είναι ικανή.
Με αγανάκτηση και θλίψη παρακολουθούμε τον μαρασμό του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα και υποσχόμαστε ότι τα επόμενα χρόνια θα κάνουμε κάθε τι δυνατό για να ανθίσει και πάλι ο δήμος Βέλου-Βόχας.
Το αξίζουμε και το μπορούμε.

ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΑ ΠΝΟΗ: Γιατί αυτή η επιλεκτική ευαισθησία κ. Ψυχογιέ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator