ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εμβολιάστηκαν 115 παιδιά Ρομά στα Εξαμίλια

0Το Σάββατο 19/10 πραγματοποιήθηκε Παιδιατρική κλινική εξέταση – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά, στο Δήμο Κορινθίων, Δημ. Σχολείο Δ.Ε. Εξαμιλίων.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την 6η ΥΠΕ, τον Δήμο Κορινθίων, την Α΄ Παν.κλινική του Π.Ν.Παίδων «Αγία Σοφία», τον Ιατρικό Σύλλογο Κορίνθου, το Δημ. Σχολείο
Εξαμιλίων, την Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ».

Eμβολιάστηκαν συνολικά 115 παιδιά.

Τα εμβόλια που πραγματοποιήθηκαν ήταν :

– Ιλαράς- Παρωτίτιδας – Ερυθράς
– Ηπατίτιδας Α΄& Β΄
– Διφθερίτιδας-Τετάνου – Κοκκύτη – Πολιομυελίτιδας, Αιμόφιλου ινφλουέντζας τύπου Β΄
– Πνευμονιόκοκκου, Μηνιγγιτιδόκοκκου Oροομάδα C

o Αντιδήμαρχος
Τιμολέων Πιέτρης
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εμβολιάστηκαν 115 παιδιά Ρομά στα Εξαμίλια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator