Β. ΧΟΥΣΕΛΑΣ: Ήρθε η ώρα της δράσης και της αφύπνισης του Σικυώνιου πολίτη - Απόψε όλοι στο CARIBBEAN για να οργανώσουμε τον αγώνα μας

0



Καλημέρα παιδιά….
το καλοκαίρι πέρασε και όπως γνωρίζεται από πρώτη Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει η νέα δημοτική αρχή ….είχαμε την πρώτη συνάντηση του δημ. Συμβουλίου (1/9/2019) για την εκλογή (διορισμό) προέδρου του. Όπως ήταν φυσικό ο Νίκος Σκαρμούτσος έλαβε την θέση του προέδρου για δύο χρόνια και έτσι είχαμε την εξόφληση του πρώτου προεκλογικού γραμματίου… από τον κ. Σταματόπουλο…

Στην συνέχεια το δημοτ. συμβούλιο έκανε την εκλογή των δύο επιτροπών της οικονομικής και της ποιότητας ζωής…

Αυτές οι δύο επιτροπές σύμφωνα με το νόμο για το δήμο μας αποτελούνται από επτά δημοτικούς συμβούλους η κάθε μία. Μετά το συνταγματικό πραξικόπημα του κ. Μητσοτάκη και τις τροποποιήσεις που έκανε στην Τ.Α. τάχα για την σωστή και ομαλή διακυβέρνηση των δήμων ( ασπαζόμενος τις θέσεις του δικού του φιλελέ προέδρου της ΚΕΔΚΕ Πατούλη) από τα επτά μέλη κάθε επιτροπής τα πέντε πρέπει να είναι από την παράταξη του Δημάρχου…!!!! Και τα υπόλοιπα δύο από την δεύτερη (Λέγγα) και την Τρίτη (Παπαγεωργίου). Οι τρείς υπόλοιπες παρατάξεις στην απέξω…ζήτω η δημοκρατία..

Όπως και να έχει ο νέος νόμος εμείς θα σταθούμε συνεπείς στον προεκλογικό μας λόγο, θα είμαστε εκεί να προτείνουμε και κυρίως εκ των πραγμάτων να ελέγχουμε τα πάντα στον δήμο….γνωρίζοντας μάλιστα τον τρόπο διοίκησης του Σταματόπουλου όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν θα χαριστούμε σε κανένα , η ώρα της δράσης και της αφύπνισης του Σικυώνιου πολίτη ;;;; (καταναλωτή μάλλον και διαπλεκόμενου) έφτασε…

Λοιπόν παιδιά επειδή μόνος μου δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά και μένοντας πιστός στην ομαδική δράση που σας έχω υποσχεθεί….σας ζητώ να έρθετε απόψε 8,30 μμ ΣΤΟ CARIBBEAN για να δούμε πως θα οργανώσουμε τον αγώνα μας , πως θα κινηθούμε ως συνδυασμός….

Κάντε μια προσπάθεια να βρεθούμε….θα έχουμε και παγωμένη ΜΠΥΡΑ…..

Με εκτίμηση
Βαγγέλης Χουσελάς
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. ΧΟΥΣΕΛΑΣ: Ήρθε η ώρα της δράσης και της αφύπνισης του Σικυώνιου πολίτη - Απόψε όλοι στο CARIBBEAN για να οργανώσουμε τον αγώνα μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator