ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Νανόπουλου και Χρυσοχοΐδη – Ποιες αποφάσεις λήφθηκαν

0


Έρχονται 700 άνθρωποι αφγανικής καταγωγής, που ζούσαν για μήνες στην Λέσβο – 40 αστυνομικοί ενισχύουν την ΑΔ Κορινθίας, με επίκεντρο τα ...ΕξαμίλιαΟλοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα μέλη της επιτροπής που συστήθηκε από την Δήμο Κορινθίων, με τον αρμόδιο Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Την επιτροπή αποτελούσαν οι κ.κ. Νανόπουλος (Δήμαρχος Κορινθίων), Πνευματικός (επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας) και Βλαχοπάνος (πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας), ενώ παραβρέθηκαν και οι βουλευτές ΝΔ της Κορινθίας.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης στην επιτροπή έχουν ως εξής.

Στο στρατόπεδο της Κορίνθου θα... (διαβάστε τη συνέχεια εδώ)
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Νανόπουλου και Χρυσοχοΐδη – Ποιες αποφάσεις λήφθηκαν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator