ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου

0


Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα στελέχη του τμήματος Πετοσφαίρισης του  αισθάνονται ιδιαίτερα ευτυχείς και δικαιωμένοι για την παραχώρηση τιμητικής μεταγραφής σε δύο ταλαντούχες βολεϊμπολίστριες του Ομίλου μας , την κεντρική και αρχηγό της Ομάδος Γυναικών Μαρίας Μιχαλά και της επί σειρά ετών βασικής πασαδόρου μας Έλσας Πατουχέα , προς το γειτονικό και φίλο σωματείο του Α.Σ.Π. Κόρινθος δίδοντας τους την ευκαιρία να αγωνισθούν - και να ξεδιπλώσουν το πλούσιο αθλητικό τους ταλέντο καθώς και τις δεξιοτεχνίες τους στο άθλημα της Πετοσφαίρισης που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενες από πολύ μικρής ηλικίας στον Όμιλό μας ,- στην δεύτερη τη τάξει Πανελλαδικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής κατηγορίας της Pre League .

Θεωρούμε ότι το παράδειγμα των αθλητριών αυτών μελλοντικά θα ακολουθήσουν και άλλες νεώτερες αθλήτριες του τμήματός μας και με την προοπτική αυτή , όλα τα στελέχη του ιστορικού μας τμήματος εργάζονται , αφ΄ ενός μεν για την ανάπτυξη του αθλήματος , αφ΄ ετέρου δε την στελέχωσή του με γηγενείς κατά βάση αθλήτριες που αναθράφηκαν και σμιλεύτηκαν αθλητικά μαθαίνοντας το άθλημα και τα μυστικά του μέσα από τις ηλικιακές μας ομάδες από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία.

Πέραν αυτών η παρουσία των αθλητριών μας τιμά ιδιαίτερα το Κορινθιακό Βόλεϊ και την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του ιδιαίτερα συναρπαστικού αθλήματος στην περιοχή μας και ευελπιστούμε ότι η αγωνιστικότητα και το ταλέντο τους θα βοηθήσουν τα μέγιστα το γειτονικό μας σωματείο να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει για την προσεχή Αγωνιστική Περίοδο 2019-20.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ                         Ο ΕΦΟΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗΣ                                                ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator