ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι 800 πρόσφυγες, το πολιτικό πρόβλημα και οι τεχνικές δυσκολίες

0




Το ζήτημα της δημιουργίας ανοιχτής δομής φιλοξενίας που θα κληθεί να διαχειριστεί τις επόμενες ημέρες όλη η τοπική κοινωνία και οι αυτοδιοικητικοί και θεσμικοί φορείς της Κορίνθου (και όχι μόνο η νέα δημοτική αρχή) συνιστά ένα πολιτικό πρόβλημα με «τεχνικές» δυσκολίες. Και είναι ένα ζήτημα που μπορεί να μην μας αρέσει, αλλά όπως και με τους σεισμούς πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του.

Το πρόβλημα είναι πολιτικό γιατί για άλλη μία φορά με την Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση η Κόρινθος μετατρέπεται σε αποθήκη ψυχών. Θυμίζουμε ότι το 2012, δύο μήνες μετά τις εκλογές (πάλι), που έγιναν καλοκαίρι (πάλι), η κυβέρνηση της ΝΔ (πάλι) αποφάσισε να φέρει εν κρυπτώ 2500 ανθρώπους και να τους κρατήσει φυλακισμένους στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Η ηγεσία της πόλης (δήμαρχος και βουλευτές) πιάστηκε στον ύπνο, από τον οποίο την έβγαλε ο Βασίλης Νανόπουλος (πάλι), που τότε ήταν πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ενημέρωσε (πάλι) τους πάντες και συγκάλεσε (πάλι) έκτακτη σύσκεψη.... (Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ ΕΔΩ)
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι 800 πρόσφυγες, το πολιτικό πρόβλημα και οι τεχνικές δυσκολίες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator