ΚΙΑΤΟ: Ο Δ. Παπαγεωργίου για την προχειρότητα και το χαβαλέ στον προγραμματισμό του Δήμου

0Η ταλαιπωρία όλων των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της πόλης τις κρισιμότερες εμπορικά για όλους τους επαγγελματίες ημέρες του χρόνου με το κλείσιμο του λιμανιού αποδεικνύει την προχειρότητα και το χαβαλέ στον προγραμματισμό αυτού του Δήμου.
Έστω και αν ο χαβαλες αυτός επιβραβεύτηκε εκλογικά, η πραγματικότητα επιβεβαιώνει αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Και φυσικά θα συνεχίσουμε να τα λέμε από το θεσμικό μας ρόλο με συνέπεια, επιχειρήματα και σεβασμό στους πολίτες, είτε ήταν μαζί μας είτε απέναντι μας.

Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο Δ. Παπαγεωργίου για την προχειρότητα και το χαβαλέ στον προγραμματισμό του Δήμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator