ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Τα αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο και οι πεζοί με τα μωρά στην άσφαλτο !!!

0Έχουμε ασχοληθεί με το θέμα δεκάδες φορές...
Δε συγκινείται κανείς...
Η κατάσταση με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια είναι καθημερινό φαινόμενο και όλοι πλέον το αντιλαμβάνονται ως κάτι πολύ φυσιολογικό...
Ευχόμαστε να μη συμβεί το μοιραίο πραγματικά γιατί ούτε και τότε θα γίνει τίποτα.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες μια γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο στο κέντρο του Κιάτου στις ρόδες μιας νταλίκας (δείτε εδώ) αλλά δεν υπήρξε απολύτως καμία συνέπεια για τις αβλεψίες των υπεύθυνων !!!

Τοπική κοινότητα, Δημοτική αρχή, αστυνομία είναι υπεύθυνοι...

Δείτε το απίστευτο βίντεο από χθες το βράδυ:

Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Τα αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο και οι πεζοί με τα μωρά στην άσφαλτο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator