ΚΙΑΤΟ: Ο Δ. Παπαγεωργίου για την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

0Η επιλογή της ορκωμοσίας στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Σκοπίμως δεν τοποθετήθηκα καθότι είναι γνωστή η οικογενειακή μου σχέση με την Εκκλησία καθώς και η υποκρισία άλλων.
Επειδή όμως σκοπός της παρουσίας μας στα δημοτικά πράγματα είναι να βάλουμε τάξη σε ένα απόλυτο θεσμικό μπάχαλο ξεκαθαρίζω ότι πολιτική ομιλία μπροστά στην Ωραία Πύλη και μάλιστα με χειροκροτητές ΔΕΝ προβλέπεται. Και αυτό το απευθύνω ΟΧΙ στους πολιτικούς αλλά τους Ιερείς που το ανέχθηκαν δύο φορές στο παρελθόν.
Ομιλία μέσα στους Ιερούς Ναούς γίνεται με το κήρυγμα και κατ'εξαιρεση σε κηδείες προς τιμήν του τεθνεώτος.
Σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο θα αποχωρήσω από την τελετή αμέσως μετά τον Όρκο.
Δηλώσεις, πανηγύρια, χειροκροτήματα και χοροί ακόμα είναι προβλεπόμενα και θεμιτά απο τους νικητές ΕΚΤΟΣ ομως του Ιερού Ναού.
Με το καλό η αυριανή και καλή θητεία σε όλες και όλους μας.

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο Δ. Παπαγεωργίου για την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator