ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: "Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε. Αυτοί τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας"

0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Κιάτο, 24 Αυγούστου 2019

Σε μία εβδομάδα ξεκινά η νέα θητεία του δημοτικού συμβουλίου στον δήμο Σικυωνίων. Οι «συνΔΗΜΟΤΕΣ» πραγματοποιήσαμε την πρώτη συνάντηση της δημοτικής μας παράταξης μετά τις εκλογές, με την συμμετοχή όχι μόνο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας των υποψηφίων μας.

Στη διάρκεια της συνάντησης θέσαμε από κοινού τους πρώτους κανόνες για την λειτουργία της δημοτικής ομάδας -σε όλη την διάρκεια της τετραετίας- και συζητήσαμε για τον ρόλο που θα αναλάβει κάθε σύμβουλος στις θεματικές ομάδες, οι οποίες θα συγκροτηθούν και θα είναι επιφορτισμένες με την παρακολούθηση των δράσεων της δημοτικής αρχής. Με τον τρόπο αυτό φιλοδοξούμε να ασκήσουμε υπεύθυνη, αξιόπιστη και αποτελεσματική αντιπολίτευση.

Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε. Αυτοί την δουλειά τους κι εμείς την δική μας.

Γραφείο Τύπου
Δημοτικής Παράταξης
«συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ: "Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε. Αυτοί τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator