ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Από τύχη δεν έχουμε νεκρούς στον πευκιά - Νέα πτώση δένδρου !!!

0Άλλη μια επικίνδυνη κατάσταση είχαμε σήμερα το απόγευμα στον πευκιά του Κάτω Διμηνιού ο οποίος καταρρέει μπροστά στην απαθή δημοτική αρχή που το μόνο της μέλημα είναι πως θα γεμίσει το παραλιακό μαγαζάκι του αντιδημάρχου και των γύρω κολλητών.
Στον πευκιά από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα καθώς η ευκαιρία για περιβαλλοντική ανάπτυξη που παρουσιάστηκε στο παρελθόν πήγε περίπατο (δείτε εδώ).
Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Από τύχη δεν έχουμε νεκρούς στον πευκιά - Νέα πτώση δένδρου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator