Το χαϊβάνι που μας κορόιδεψε

0



Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, λέει η παροιμία. Εμείς πιαστήκαμε από την κάλπη, όταν ψηφίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ

Οπως ο Γιώργος Μητσικώστας θεωρείται στην Ελλάδα «βασιλεύς» στις μιμήσεις και «μέγας δουξ» στις φάρσες, έτσι αντιμετωπίζονται στη Ρωσία οι Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ.

Αυτό το φοβερό δίδυμο έχει κάνει ρεζίλι των σκυλιών ουκ ολίγους παγκοσμίως διάσημους. Τους καλούν στο τηλέφωνο (άγνωστο πού βρίσκουν τόσο δυσεύρετους αριθμούς) και τους... γλεντάνε κανονικά.

Ενα από τα θύματά τους είναι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος συνομίλησε με έναν από τους δύο, έχοντας την εντύπωση ότι συνδιαλεγόταν με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Τώρα οι Κουζνέτσοφ και Στολιάροφ δημοσιοποίησαν ηχογράφηση, στην οποία πάλι έπαιζαν τον ρόλο προέδρου της Ουκρανίας (του πρώην, του Πέτρο Ποροσένκο) και αυτός που τους άκουγε και τους άνοιγε την καρδιά του σαν μαρουλόφυλλο ήταν ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.


Ο Ζάεφ ακούγεται να λέει στους φαρσέρ ότι συμφωνούσε να «δωροδοκήσει» τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την επίλυση του ζητήματος της Αυτοκεφαλίας της σχισματικής Εκκλησίας των Σκοπίων, ενώ σε άλλο σημείο της ηχογράφησης ο φαρσέρ, που υποδύθηκε τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας, έλεγε στον Ζάεφ πώς Ουκρανοί επιστήμονες κατόρθωσαν να «τεκμηριώσουν» τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο!

Το σκοπιανό χαϊβάνι, ο Ζάεφ, είπε ότι «διάβασε γι’ αυτό» και πως «η ιστορία μπορεί να μας ενώνει»!

Από τα παραπάνω σού μένει η απορία: Πώς στην ευχή κάποιος που είναι τόσο, μα τόσο αφελής μπορεί να πιάσει... κότσο έναν λαό όπως ο ελληνικός (που κάθε άλλο παρά αφελείς είμαστε) και σε συνεννόηση μ’ έναν πρωθυπουργό της... πυρκαγιάς, όπως ο Τσίπρας, να μας κλέψει το όνομα της Μακεδονίας, να δημιουργήσει εθνότητα από το πουθενά και να αναγνωριστεί «μακεδονική» γλώσσα, ενώ πρόκειται για παραλλαγή της βουλγαρικής;

Ενας από τους μεγαλύτερους κόπανους των Βαλκανίων μάς πήρε πορτοφόλια, κάρτες, κινητά, κλειδιά και ταυτότητες μπροστά στα μάτια μας, την ίδια στιγμή που κρατούσε πολιτικές τσίλιες αυτός που ψηφίστηκε από τους Ελληνες πρωθυπουργός!

Στις ημέρες μας όλα αυτά...

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Αυγούστου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το χαϊβάνι που μας κορόιδεψε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator