ΚΙΑΤΟ: Το σκληρό οικολογικό αποτύπωμα ενός "πανηγυριού"... 5,5 κιλά μπαταρίας πεταμένα κατά γης !!!

0  
Σημερινή (16/8/2019) "συγκομιδή" από τον χώρο πέριξ του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιάτου, όπου οι πλανόδιοι μικροπωλητές, οι οποίοι δεν γνωρίζω αν είχαν κάποια έγκριση χρήσης του χώρου, πέταξαν όπου μπορεί να φανταστεί κανείς πολλά ανακυκλώσιμα απορρίμματα και 5,5 κιλά μπαταρίας συγκεκριμένης φίρμας που συνοδεύει παιχνίδια κινεζικής προέλευσης. Επειδή αυτό έγινε και πέρυσι και πρόπερσι, είπα να μην αφήσω τις μπαταρίες κατά γης να μολύνουν το περιβάλλον μας. Οικολογική συνείδηση; Μηδενική!

Του φίλου της σελίδας μας Γ.Χ.
Δημοσίευση: Αυγούστου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Το σκληρό οικολογικό αποτύπωμα ενός "πανηγυριού"... 5,5 κιλά μπαταρίας πεταμένα κατά γης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator