ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ: «Εμείς οι γυναίκες μπορούμε. Τώρα είναι η ώρα»

0Απευθύνομαι στις Γυναίκες του Τόπου μου, οι οποίες, με τον πολύπλευρο ρόλο τους και την συναισθηματική τους αντοχή κράτησαν τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας στις δύσκολες μέρες της κρίσης. Στήριξαν την ελληνική οικογένεια και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Απέδειξαν ότι ο ρόλος τους δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ μονοσήμαντος .

Απευθύνομαι στις Γυναίκες του Τόπου μου, οι οποίες, με το παράδειγμα ζωής τους απαντούν σε ορισμένους που ακόμα και σήμερα υποτιμούν τις δυνατότητες μας.

Σε αυτούς θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα ανεχτώ ποτέ και από κανέναν, να υποτιμούν το ρόλο μας. Στο εθνικό κοινοβούλιο θα συγκρουστώ σκληρά ενάντια σε φαινόμενα ανισότητας και προκατάληψης. Η κομβική συνεισφορά μας θα αναγνωριστεί, να είστε σίγουρες.

Αναζητώ παντού τον Άνθρωπο και μόνο.

Φίλες μου, σας καλώ να με στηρίξετε, όπως κάνετε πάντα και να σηκώσουμε εμείς, πρώτες τη Πατρίδα, τη Κορινθία ψηλά. Τώρα είναι η Ώρα.

Σούκουλη- Βιλιάλη Μαρία Ελένη (Μαριλένα)
Υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας - Νέα Δημοκρατία
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ: «Εμείς οι γυναίκες μπορούμε. Τώρα είναι η ώρα» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator