Υψηλές επιδόσεις και τρία χρυσά μετάλλια για το στίβο του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου

0
Υψηλές επιδόσεις και τρία χρυσά μετάλλια για το στίβο του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (νότιος όμιλος).

Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου, κλείνοντας σιγά σιγά την αγωνιστική του χρονιά, έφτασε και πάλι στη κορυφή των διακρίσεων. Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου (Κ16, νότιος όμιλος ) που έγινε στη Χαλκίδα 13 και 14 Ιουλίου 2019 κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια:

· Η αθλήτρια των 300μ με εμπόδια Δανηλάτου Φαίδρα κατέκτησε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο με χρόνο 46, 52’’

· Η αθλήτρια της σφαιροβολίας Φράγκου Αγγελική κατέκτησε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο με βολή στα 12.40μ

· Ο αθλητής της δισκοβολίας Ροντζώκος Κωνσταντίνος κατέκτησε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο με βολή στα 48.90μ

Σημαντικές επιδόσεις πανελλαδικά πέτυχαν ακόμα και οι αθλητές μας σε διάφορα αθλήματα.

Οι αθλητές μας της κατηγορίας αυτής, που είναι και το μέλλον του στίβου για τα επόμενα χρόνια, απέδειξαν ότι με τις επιδόσεις τους και προπονούμενοι σε δύσκολες συνθήκες μπόρεσαν να τις ξεπεράσουν και να φτάσουν σε υψηλές επιδόσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ελπίζουμε ότι ο Δήμος μας, θα βελτιώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το αθλητικό υλικό του Θωδείου σταδίου, ώστε η προπόνηση των αθλητών να είναι πιο εύκολη, οι διακρίσεις να συνεχίσουν και τα παιδιά να προσέρχονται στον κλασσικό αθλητισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, στους προπονητές και στους γονείς, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε δύσκολα και μοναχικά αθλήματα.

Η αγωνιστική μας περίοδος τελειώνει με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών που θα γίνει στην Πάτρα 27-28 Ιουλίου 2019.
Δημοσίευση: Ιουλίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υψηλές επιδόσεις και τρία χρυσά μετάλλια για το στίβο του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator