Στην Κόρινθο την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς!

0Mε όλα τα όπλα της στην μάχη η Νέα Δημοκρατία.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι:

ΝΟΔΕ Κορινθίας

Την Παρασκευή 5-7-19 και ώρα 21:30 στη παραλία «καλάμια» στο TAG καφέ θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο πρώην πρωθυπουργός Κος ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ενισχύοντας την προσπάθεια της Ν.Δ και του προέδρου μας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση. Η παρουσία σας απαραίτητη γιατί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Κόρινθο την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator