Ο Δ. Παπαγεωργίου για τη νέα διακοπή υδροδότησης σε Κιάτο και Κάτω Διμηνιό

0Πάντα πίστευα οτι δεν έχει καμία αξία να εκλεγείς κάπου με ψέματα. Δυστυχώς αυτή η άποψη δεν τυγχάνει συχνά αποδοχής.
Εξαρχής είχα τονίσει οτι το έργο του νερού στο Κιάτο έχει κακοτεχνίες και πολύ περίεργες "διαδρομές" αναθέσεων. Η άποψη αυτή ΔΕΝ έγινε αποδεκτή. Και η απόφαση του λαού είναι για όλους σεβαστή και δεσμευτική. Πρωτίστως βέβαια για τον ίδιο το λαό.
Θλίβομαι μόνο για τους γέροντες και τα παιδάκια που υποφέρουν καλοκαιριάτικα.
Από μέρους μου το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν αλλα τέτοια πρόχειρα και "μπακαλιστικα" έργα εντυπωσιασμού και κοροϊδίας των δημοτών παρά μόνο έργα ουσίας και πραγματικής προόδου!!!

Δ. Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δ. Παπαγεωργίου για τη νέα διακοπή υδροδότησης σε Κιάτο και Κάτω Διμηνιό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator