«Μαύρισαν» στις κάλπες τους εθνομηδενιστές υποψηφίους!

0



Οι ακραίοι από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους άφησαν έξω από τη Βουλή οι ψηφοφόροι

O λαός έδωσε την απάντησή του στο εθνομηδενιστικό μπλοκ και τιμώρησε τους ορκισμένους ανθέλληνες υποψήφιους βουλευτές, «μαυρίζοντάς» τους στην κάλπη και αφήνοντάς τους εκτός ελληνικού Κοινοβουλίου.

Εκκινώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει επιβεβαιώσει πολλάκις ότι είναι ο φυσικός χώρος των εθνομηδενιστών, την πόρτα της εξόδου είδε η γνωστή Μαρία Ρεπούση. Η εμμονική και ακραία κυρία Ρεπούση έχει μείνει στην Ιστορία για την παραποίηση της αλήθειας στα σχολικά βιβλία, κάνοντας λόγο για «συνωστισμό» στη Σμύρνη και ξεχνώντας την ωμότητα των Τούρκων.

Βέβαια, η πανεπιστημιακός είναι γνωστό ότι διαστρέφει την Ιστορία με κάθε ευκαιρία, προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα, όπως όταν κάλεσε τους Ποντίους, αναφερόμενη στη Γενοκτονία, «να αφήσουν την Ιστορία ήσυχη»!

Η ίδια κατέβηκε στην Α΄ Πειραιώς, ωστόσο ο λαός τής απάντησε, αφήνοντάς τη στο περιθώριο. Εκτός από τη γνωστή αναθεωρήτρια της Ιστορίας, ο λαός τιμώρησε και την ομοϊδεάτισσά της, απερχόμενη υπουργό Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία κατέβηκε στην Α΄ Αθηνών, όπως και τον Μάρκο Μπόλαρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, ως επικεφαλής της ελληνικής πλευράς της διεπιστημονικής επιτροπής Ελλάδας - Σκοπίων για την αλλαγή των βιβλίων, είχε προχωρήσει στην επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα δήλωση ότι η χώρα μας θα πρέπει να αλλάξει ακόμα και τα ονόματα των πόλεων στα σχολικά βιβλία!

Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να δώσει ξανά πολιτική διέξοδο και σε άλλους εθνομηδενιστές που καταψήφισαν οι πολίτες, όπως, λόγου χάρη, ο Χρήστος Καραγιαννίδης.

Αποδοκιμασία

Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το μόνο κόμμα που καλωσόρισε στα ψηφοδέλτιά του ανθρώπους οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ειναι αποκλεισμένοι πολιτικά.

Η Ν.Δ. αγκάλιασε και τον γνωστό γυρολόγο της πολιτικής αλλά και εθνομηδενιστή Γρηγόρη Ψαριανό, τον οποίο ωστόσο ο λαός αποδοκίμασε με την ψήφο της Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος αρνήθηκε να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, δηλώνοντας «παρών».

Βέβαια, οι θέσεις του για το Σκοπιανό ήταν γνωστές εδώ και χρόνια, αφού είχε ταχθεί υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι του φαίνονταν καλές οι ονομασίες «Μακεδονία των Σκοπίων», «Βόρεια Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία». Ακόμα, ο λαός εναντιώθηκε με την ψήφο του στην εθνομηδενιστική ρητορική του καιροσκόπου Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος δεν εξελέγη στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Μαύρισαν» στις κάλπες τους εθνομηδενιστές υποψηφίους!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator