Ο Κορκονέας ελεύθερος (!) Ντροπή μας

0


Λαμία: Ο Κορκονέας έξω από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο EUROKINISSI

Αιδώς... Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν θες να λέγεσαι Έλληνας. Δολοφόνοι εκτός φυλακής και τα θύματα να λοιδορούνται μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Κωνσταντίνος Σαρρηκώστας

Κι όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δίκιο. Η απόφαση – βόμβα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της ελευθερίας για τον δολοφόνο Κορκονέα, είναι σκανδαλώδης. Προδιαγεγραμμένη θα λέγαμε εμείς, καθώς οι απανωτές αναβολές πέτυχαν τον σκοπό τους.

Ναι, "η απόφαση οπλίζει το χέρι του επόμενου Κορκονέα" και αυτό καθώς το δικαστήριο έκρινε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου του αστυνομικού - δολοφόνου, ενώ ζητήθηκε ως ελαφρυντικό και η ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος. Άκουσον – άκουσον, του νεκρού Αλέξη Γρηγορόπουλου, δηλαδή, που η “ανάρμοστη συμπεριφορά του” τον οδήγησε στον θάνατο.

Δυστυχώς η δικαιοσύνη με την απόφασή της να βρεθεί εκτός φυλακής ο Επαμεινώνδας Κορκονέας λοιδορεί τον νεκρό μέχρι και αυτή την ώρα και ουδείς θέλει να πιστέψει πώς κυριάρχησε μια τέτοια απόφαση.

Προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, παραβιάζοντας κάθε κοινή λογική και θα μείνουμε για την ώρα σε όσα είπε ο δάσκαλος του Γρηγορόπουλου, μόνο και μόνο για να μην το ξεχάσουμε ποτέ. “Ο Αλέξης δεν προκάλεσε” και μια σφαίρα στο στήθος ενός αστυνομικού με... σύννομο πρότερο βίο τον άφησε νεκρό.

Είναι μια εν ψυχρώ δολοφονία που ψάχνει ακόμη τη δικαίωσή της.
Δημοσίευση: Ιουλίου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Κορκονέας ελεύθερος (!) Ντροπή μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator