Αύριο Κυριακή η μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου με το Χρήστο Θηβαίο

0



Ο αγαπημένος έλληνας τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος μετά την περσινή συνεργασία του με την Ορχήστρα Δωματίου του Loutraki Festival που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους καλλιτέχνες, όσο και στο κοινό συμπράττει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για μια μοναδική συναυλία!

Αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο του τραγουδιστή αλλά και έργα από όλο το φάσμα της ελληνικής σκηνής σε μια συναυλία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Στη συναυλία συμμετέχει ο Χρήστος Νινιός!

Πιάνο – πλήκτρα: Μάξιμος Δράκος

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος


Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Χρήστος Θηβαίος – Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου

1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου | Ώρα 21.30

Εισιτήριο: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο


Προπώληση:
Kαταστήματα Beelοo, Ύφος και Χαρτομάνια στο Λουτράκι
Bιβλιοπωλείο Οικονόμου στην Κόρινθο
Ticket Services
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αύριο Κυριακή η μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου με το Χρήστο Θηβαίο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator