Η Κορινθία είναι τυχερή που αυτή την στιγμή έχει τον Νίκο Ταγαρά!

0




Εκεί που ξεκίνησαν όλα, επιστρέφει αύριο βράδυ ο Νίκος Ταγαράς.

Στο Χιλιομόδι !

Ενας από τους πλέον παραγωγικούς υπουργούς της μνημονιακής Ελλάδας , αλλα και ίσως ο πλέον χρήσιμος μετά τον Τρίτση υπουργός περιβάλλοντος, κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία αύριο το βράδυ στο σπίτι του.

Η επιστροφή σηματοδοτεί το άνοιγμα ενός νέου κύκλου, για τον Νίκο Ταγαρά, που είναι πάντα ο μετρημένος και ισχυρός πολιτικός πόλος όχι μόνο για την Νέα Δημοκρατία αλλά για ολόκληρη την Κορινθία.

Ενας πολιτικός με ήπιο και συνετό λόγο, με συνέπεια και ήθος, που προσπαθεί διαρκώς να μετρά το πολιτικό του ανάστημα με έργα, που μένουν πίσω του, όπου κλήθηκε να υπηρετήσει.

Δεν του αρέσει η φασαρία και η έκθεση στην δημοσιότητα, γιατί δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα του και για πολλούς αυτό είναι το αδύνατο σημείο του υπουργού σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που κυριαρχείται από πλημμύρα χαζοχαρούμενων φωτογραφίων στα Social media.

Σε ένα περιβάλλον μουγγών, όπου η πολιτική είναι μόνο γελαστές πόζες στον φακό, ο Νίκος Ταγαράς, αρθρώνει πολιτικό λόγο και καταθέτει προτάσεις για την Κορινθία και την χώρα.

Είναι ο τελευταίος πραγματικός πολιτικός που έχει η Κορινθία, ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς μαζί του πολιτικά ή διαφωνεί.

Η διαχρονική του σεμνότητα και το έργο που έχει δημιουργήσει στο Χιλιομόδι,την νομαρχία και το υπουργείο, από μόνα τους αρκούν για να τον βάλουν δίπλα σε σπουδαίους πολιτικούς που είχε η Κορινθία τα περασμένα χρόνια

Η Κορινθία έχει ανάγκη αυτή την στιγμή τον Νίκο Ταγαρά στην νέα εποχή που ξεκινά και θα κρίνει πολλά και πολλούς.

Το ξέρει και ίδιος και είναι έτοιμος.

Η εμπειρία του, ο σεβασμός που έχει για αυτόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η επάρκεια του, είναι οι κρίσιμοι παράγοντες, που θα επηρεάσουν καθοριστικά και τον νομό μας.

Σε μία εποχή που θα γίνει αναδιανομή, της πολιτκής εξουσίας, που θα ανοίξει νέο βιβλίο ανάπτυξης για τις περιφέρειες και τους νομούς της χώρας, η Κορινθία είναι τυχερή που θα έχει στην Βουλή τον Νίκο Ταγαρά.

Είναι ο μόνος Κορίνθιος αυτή την στιγμή, που έχει το ειδικό πολιτικό βάρος να δημιουργήσει προοπτικές για τον νομό που έχει μείνει πίσω σε βασικούς τομείς και δείκτες.

Γιατί είναι ο μόνος που μιλά με ίσους όρους με ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Είπαμε γιατί είναι ο τελευταίος Κορίνθιος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Κορινθία είναι τυχερή που αυτή την στιγμή έχει τον Νίκο Ταγαρά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator