ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: 1ο Φεστιβάλ Τέχνης- Πολιτισμού- Γνώσης

0Σας καλούμε στο 1ο Φεστιβάλ Τέχνης- Πολιτισμού- Γνώσης του ''Αγκαλιά-ΖΩ'', ένα τριήμερο εκδηλώσεων που θα διεξαχθεί στο Caribean (Πευκιάς Κάτω Διμηνιού) στις 12-13-14 Ιουλίου.
Με πλαίσιο την έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών των αντίστοιχων ομάδων του Συλλόγου μας καθώς και φίλων καλλιτεχνών θα μπορείτε να παρακολουθήσετε:
-την 1η μέρα 12 Ιουλίου, live συναυλία από τους Pop Frogs και τους Δριύδες
-την 2η μέρα 13 Ιουλίου, την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφικής μας ομάδας. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με ελληνικές επιλογές.
-την 3η ημέρα 14 Ιουλίου ενημερωνόμαστε για την Κοινωνική επιχειρηματικότητα
Η έκθεση μπορεί να είναι επισκέψιμη απο τις 11 τα πρωινά , ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα ξεκινάνε 9.30 μ.μ.
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: 1ο Φεστιβάλ Τέχνης- Πολιτισμού- Γνώσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator