Μια μοναδική μουσική βραδιά στο Ζευγολατιό: 1η Διεθνής συνάντηση Χορωδιών

0
Μια μοναδική μουσική εμπειρία περιμένει όσους βρεθούν την Πέμπτη το βράδυ, 4 Ιουλίου στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού. Οι δύο πολιτιστικοί σύλλογοι του χωριού, η Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού και ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας από κοινού με το νεοσύστατο Μουσικό Εργαστήρι Ζευγολατιού διοργανώνουν και παρουσιάζουν την 1η Διεθνή Συνάντηση Χορωδιών.

Η εκδήλωση απαρτίζεται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα εμφανιστούν οι φιλοξενούμενες χορωδίες: Navis (Λιθουανία), Tedeum Adoramus (Βουλγαρία), Cantabile (Μολδαβία) και η βραβευμένη χορωδία των ΚΑΠΗ δήμου Βέλου-Βόχας.

Στο δεύτερο μέρος θα απολαύσουμε τα παιδιά του Μουσικού Εργαστηρίου Ζευγολατιού, τα οποία θα τραγουδήσουν χορωδιακά, ντουέτο και solo κομμάτια, με την συνοδεία κιθαρών του τμήματος κιθάρας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας. Ακόμη θα παρουσιάσουν έργα σε αρμόνιο, αλλά και solo κλαρίνο!

Τη βραδιά θα κλείσει η χορωδία Εφήβων και Παίδων Ζευγολατιού με πρωτότυπες ερμηνείες χορωδιακών μουσικών κομματιών.

Σας περιμένουμε, την Πέμπτη 4 Ιουλίου το βράδυ, ώρα 9:00 ακριβώς, να κάνουμε μαζί ένα ξεχωριστό μουσικό και μελωδικό ταξίδι!

Τα Διοικητικά Συμβούλια
Του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας
Της Πνευματικής Στέγης Ζευγολατιού
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια μοναδική μουσική βραδιά στο Ζευγολατιό: 1η Διεθνής συνάντηση Χορωδιών "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator