Ούτε λέξη και καμία εξήγηση για τη στάση που κράτησε το parakato στην προεκλογική περίοδο

0



Εξηγήσεις βγήκε να δώσει ο εργολάβος της μαϊμουδιάς για τη στάση που κράτησε -λέει- σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο.
Ο γραφικός τύπος, που έβριζε "ανήκεστα ηλίθιους", σε κάθε "άρθρο" του, όσους δεν τον προσκύνησαν, καμαρώνει και θεωρεί επιτυχία του που προέβλεψε ένα αποτέλεσμα που το έβλεπαν πεντακάθαρα και οι τυφλοί !!!
Ο οσφυοκάμπτης που μας μνημονεύει σχεδόν κάθε μέρα επειδή δεν υποκύψαμε στις ορέξεις του και δεν κατάφερε να μας "στρατολογήσει".
Ο δουλοπρεπής που συνόδευε σε κάθε προεκλογική ομιλία τον εργοδότη του αισθάνεται τώρα την ανάγκη να δικαιολογηθεί...
Γιατί άραγε;;; «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει» λέει ο λαός μας και κλείνει η κουβέντα κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Το parakato δεν έχει να δώσει καμία εξήγηση σε κανέναν...
Παρ'ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι και δε μας διέπει καμία δημοσιογραφική δεοντολογία θεωρήσαμε έντιμο και αναρτήσαμε όλα τα δελτία τύπου που μας έστειλαν όλοι οι συνδυασμοί και φυσικά, όπως οφείλαμε, ασκήσαμε αυστηρή, αλλά πάντα καλοπροαίρετη κριτική και πάντα με στοιχεία, σε μια δημοτική αρχή 9 χρόνων.
Κάναμε δηλαδή αυτό που έχει υποχρέωση να κάνει ένας που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος και όχι απλώς να περιορίζεται στην πρόβλεψη ενός εκλογικού αποτελέσματος.
Εννοείται πως δεν προσβάλαμε και δε χαρακτηρίσαμε απρεπώς κανέναν, όπως δεν το κάναμε ποτέ.
Γιαυτό και η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό μας σε όλη την προεκλογική περίοδο χτύπησε κόκκινο για ακόμα μια φορά !

Σας ευχαριστούμε
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ούτε λέξη και καμία εξήγηση για τη στάση που κράτησε το parakato στην προεκλογική περίοδο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator