Corinthian Wine Club: Μεθυστική μονοήμερη εκδρομή στο Γεωργίτσι Λακωνίας!

0



Μετά απο την προφορική ή γραπτή εξουσιοδότηση σας για ενημέρωση σας για τις επόμενες μας εκδηλώσεις, σας αποστέλλουμε το επόμενο email. Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα, μπορείτε να πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί στο τέλος του email.

Γιατί το ταξίδι στη γεύση είναι εμπειρία...

Την Κυριακή 30 Ιουνίου σας προσκαλούμε σε ένα παραδεισένιο μέρος στο Γεωργίτσι Λακωνίας, στο Το Μπαλκονι Του Ταυγετου,Γεωργιτσι Λακωνιας-Σπιτικό Φαγητό της Κικής όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή - οινική εκδήλωση μας!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- Αναχώρηση από Κόρινθο με λεωφορείο
- Πρώτη στάση: Καστόριο Λακωνίας
Πεζοπορία στο δάσος (προαιρετικά για όσους επιθυμούν, οι υπόλοιποι πίνουν το καφεδάκι τους με θέα τον Ταύγετο και τον λακωνικό κάμπο)
- Δεύτερη στάση: Γεωργίτσι, Μπαλκόνι του Ταυγέτου
- Πλούσιο γεύμα με συνοδεία 5 ρετσίνων από αναγννωρισμένα οινοποιεία της Ελλάδας- Γευστική δοκιμή και καθοδήγηση από την οινολόγο και πρόεδρο, Ιωάννα Δαβλέρη.
- Αποχώρηση το απόγευμα με λεωφορείο

Τιμή ανά άτομο: 40€ (σούπερ τιμή δεδομένου όλων των παροχών!)

**Αποκλειστικά για τα μέλη του wine club μας, υπάρχει προσφορά για διανυκτέρευση το προηγούμενο βράδυ και γεύμα σε ειδικά προνομιακή τιμή!! Ρωτήστε μας!

Κλείστε τη θέση σας άμεσα! Είναι μια εμπειρία που πραγματικά αξίζει!

Γνωρίστε το μπαλκόνι του Ταυγέτου εδώ: https://www.taygetosbalcony.gr/
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697 7451531 (Ιωάννα Δαβλέρη), 2731061062 και 6940807330 (Γιάννης Παύλου)

Βρείτε περισσότερα στο facebook event μας: https://www.facebook.com/events/268614343956490/

Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Corinthian Wine Club: Μεθυστική μονοήμερη εκδρομή στο Γεωργίτσι Λακωνίας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator