ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Καταγγέλλουμε τις απολύσεις των δύο συναδέλφων μας εργαζομένων στην Express Service

0




Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες και εκδικητικές απολύσεις των δύο συναδέλφων μας εργαζομένων στην Express Service και την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι εκεί, καθώς η εταιρεία τους χρωστά μισθούς από 6 μήνες έως και 5 χρόνια.
Η εταιρεία, επικαλούμενη τη μείωση των κερδών της και την αντιπαράθεσή της με τους ανταγωνιστές της, καταβάλλει ορισμένα ψίχουλα ως «έναντι» ή και τίποτα κάθε μήνα στους εργαζόμενους, φτάνοντας πλέον να χρωστά δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε κάθε εργαζόμενο. Βέβαια τα έξοδα των εργαζομένων τρέχουν και δε μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.
Η εταιρεία για να μπορεί να επιβάλλει αυτή την άθλια κατάσταση καταφεύγει και σε μεθόδους τρομοκράτησης των εργαζομένων και άρχισε τις απολυσεις. Επειδή διεκδίκησαν το αυτονόητο: τα δεδουλευμένα τους.
Γι’ αυτή τη κατάπτυστη κατάσταση ευθύνη έχει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και σχεδόν 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα για να δώσει λύση στο Γολγοθά των εργαζομένων επικαλούμενη διαδικαστικά ζητήματα του ΣΕΠΕ, της δικαιοσύνης και των συναντήσεων με την εργοδοσία.
Η κυβέρνηση συνέχισε το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ νομοθετώντας και εφαρμόζοντας μια σειρά μέτρα που έχουν οδηγήσει σ’ αυτή τη ζούγκλα των εργασιακών σχέσεων και των απαράδεκτων συνθηκών στους χώρους δουλειάς.
Καλούμε το ΣΕΠΕ να αναλάβει τις ευθύνες του και να επιβάλει το νόμο, ώστε η εργοδοσία να σταματήσει να κοροϊδεύει τους εργαζόμενους.
Ο Γολγοθάς των εργαζομένων της Express Service αποτελεί απόδειξη πως η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και ο ανταγωνισμός των επιχειρηματικών ομίλων αποτελούν τη λαιμητόμο για το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Κορινθίας
είναι και θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους της Express Service,
στηρίζει ολόπλευρα το δίκαιο αίτημα τους.

Καλούμε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους του νομού μας σε οργάνωση στο κλαδικό σωματείο μας για μην περάσει η σιγή νεκροταφείου που θέλουν να επιβάλλουν στους χώρους δουλειάς για να κερδοφορούν οι επιχειρήσεις σε βάρος των δικών μας δικαιωμάτων και αναγκών.
Απαιτούμε:
·        Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις των συναδέλφων μας
·        Την άμεση εξόφληση όλων των δεδουλευμένων τους
·        Καμία επιπλέον καθυστέρηση μισθών

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση την Τετάρτη 5/6/19 στις 18:00
έξω από την express service (Π.Ε.Ο.Α.Κ.)


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Καταγγέλλουμε τις απολύσεις των δύο συναδέλφων μας εργαζομένων στην Express Service "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator