ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ: Δωρεά πιεσόμετρων στο Γ.Ν. Κορίνθου από το Γενικό Λύκειο Χιλιομοδίου !!!

0Η Διοίκηση του νοσοκομείου χαιρετίζει με συγκίνηση την πρωτοβουλία του Γενικού Λυκείου Χιλιομοδίου, με την οποία προσφέρει ως δωρεά τρία (3) ηλεκτρονικά πιεσόμετρα μάρκας OMRON Μ2 για τις ανάγκες της Παθολογικής, Καρδιολογικής και Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, από χρήματα που προέκυψαν από την σχολική τους εφημερίδα και από την οικονομική υποστήριξη των μαθητών και του Συλλόγου Καθηγητών.

Συγχαίρει τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, τονίζοντας ότι σε περιόδους που ο τόπος μας βιώνει εκτός από την οικονομική κρίση και την κοινωνική κρίση των αξιών και της ηθικής, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι παραμένουν ενεργές πτυχές ανθρωπιάς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης στους νέους μας.

Η Διοικήτρια 
Δημ. Καλομοίρη
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ: Δωρεά πιεσόμετρων στο Γ.Ν. Κορίνθου από το Γενικό Λύκειο Χιλιομοδίου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator