Χειρουργήθηκε ο ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ. Διονύσιος

0ΣΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΔΙΟΥΡΗΘΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΚΤΟΜΗ
ΥΠΕΒΛΗΘΗ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ.

Εκ της Ι. Μητροπόλεως ανακοινούται ότι ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος υπεβλήθη την Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, εις χειρουργική επέμβασι (δια λαπαροσκοπήσεως) διουρηθριτικής προστατεκτομής, λόγω υπερπλασίας του προστάτου.

Ήδη από της Τρίτης, 4 Ιουνίου 2019, ευρίσκεται εις το Επισκοπείον της Ι. Μητροπόλεως αναρρωννύων.

Η υγεία του βαίνει καλώς και παραλλήλως προς τα διοικητικά του καθήκοντα σύντομα θα αναλάβη και πάλι και τις λειτουργικές και λοιπές εξωτερικές δραστηριότητές του.

Λόγω της φύσεως της επεμβάσεως ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί επισκέψεις.

Ευχαριστεί όμως από καρδιάς όσους, εκ του Ποιμνίου του, το πληροφορήθηκαν και εξέφρασαν το ενδιαφέρον και τις ευχές τους υπέρ της αναρρώσεώς του και τους εύχεται ό,τι καλλίτερο για την ζωή και την πίστη τους.

Ο διαχειριστής και η συντακτική ομάδα του ιστολογίου μας εύχονται στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χειρουργήθηκε ο ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ. Διονύσιος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator