Μαριλένα Σούκουλη: Απλή, προσιτή, με γνώσεις και αγώνες. Η δυνατή παρουσία στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

0


Η προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο της Μαριλένας Σούκουλη για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία αποτέλεσε δικαίωση για την ίδια αλλά και για τους Κορίνθιους.

Με 13 χρόνια αγώνες στην πλάτη της μέσα στο κόμμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση η «Μαριλού», όπως την φωνάζουν οι φίλοι της είναι η γυναίκα -πολιτικός που πάντα θέλαμε να έχουμε.

Κατάγεται από μικρομεσαία οικογένεια και έμαθε από πολύ μικρή ότι τίποτα δεν θα της χαριστεί αν δεν κάνει αγώνες, αν δεν δουλέψει και αν δεν παλέψει. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, γνώρισε τον άντρα της επίσης Πολιτικό Μηχανικό, Τάκη Πανόπουλο και ξεκίνησαν μία ζωή όπως όλοι μας. Χωρίς τζάκια πίσω της, χωρίς βοήθεια από πουθενά αλλά με βαθιές καταβολές στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που πίστεψε και υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Η κλασσική Ελληνίδα γυναίκα και αργότερα και μάνα δύο παιδιών, έχει μία κανονική ζωή που έχουμε όλες μας. Εργάζεται με τον σύζυγό της σκληρά για την οικογένειά της, μεγαλώνει και φροντίζει τα παιδιά της και κάπου εκεί μπαίνει στην ζωή της η αυτοδιοίκηση. Από όποιο πόστο και να την υπηρέτησε, έχει μόνο επιτυχίες να επιδείξει. Ο αγώνας της για την Κορινθία, για τα προβλήματα των πολιτών, για τις ευπαθείς ομάδες την φέρνει γρήγορα πρώτη στην καρδιά όχι μόνο των Νεοδημοκρατών αλλά και όλων των Κορινθίων. Ησυχη, ταπεινή, με σοβαρότητα, φέρνει διαρκώς προτάσεις στα Περιφερειακά Συμβούλια που δεν χάνει ούτε ένα για κανένα λόγο, για τον νομό μας και όσα μας ταλανίζουν.

Οταν τις αναφέρεις τις επιτυχίες της σε όλα αυτά, σκύβει το βλέμμα και σου λέει πως αυτό ήταν και είναι το καθήκον της. Οταν της εύχεσαι να μπει στην Βουλή των Ελλήνων, χαμογελάει και σου απαντά ότι θα μπει με όλους τους Κορίνθιους μαζί. Εχει ήδη σχεδιάσει τον προγραμματισμό των έργων που θα πρέπει άμμεσα να γίνουν στον νομό.

Οποιο σημείο και να επισκέπτεται γίνεται μια αγκαλιά με τον κόσμο που την υποδέχεται με αγάπη. Κάθεται μαζί τους στα καφενεία και συζητάνε τους προβληματισμούς τους και τις αγωνίες τους.

Αυτός άλλωστε ήταν και πάντα ο στόχος της ….. Η Κορινθία και οι Κορίνθιοι !!!

Σ.Μπαλή
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαριλένα Σούκουλη: Απλή, προσιτή, με γνώσεις και αγώνες. Η δυνατή παρουσία στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator