Νέες αφίξεις στο... κοσμοπολίτικο Κιάτο - Ανάρπαστα τα παγουρίνια του δημάρχου !!!

0Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διανομή του πρώτου σετ με παγουρίνια του "δημάρχου της καρδιάς μας", χθες είχαμε νέες αφίξεις στο... κοσμοπολίτικο Κιάτο και όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι μια πολύ επιτυχημένη τουριστική χρονιά, καθώς κάθε μέρα πλέον καταφθάνουν στην πόλη μας ενδιαφερόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας !!! (μας πήραν χαμπάρι δηλαδή).
Ο αγώνας με τα δωρεάν παγουρίνια σε συνδυασμό με τον "αγώνα για το αυτονόητο" επιτέλους αρχίζει και δικαιώνεται !!!


Υ.Γ Η ανάρτηση σατιρίζει την τριτοκοσμική κατάσταση με τους ρομά στο κέντρο της πόλης του Κιάτου και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

Υ.Γ.2 Η φωτο είναι χθεσινή 14/6/2019
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέες αφίξεις στο... κοσμοπολίτικο Κιάτο - Ανάρπαστα τα παγουρίνια του δημάρχου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator