Αυτούς θα ψηφίσετε Ελληνες;

0



Ανακάλυψε «καταδολίευση» του Συντάγματος η ΝΔ. [Επειδή δεν μπορούν να ισχυριστούν παραβίαση, σκαρφίστηκαν νέο όρο, για να μπουρδουκλώσουν την δική τους κουτοπονηριά.]

Αναμφισβήτητα ο Τσίπρας θέλει να καλύψει τα νώτα του διορίζοντας δικούς του δικαστές. Ο Μητσοτάκης γιατί κάνει έτσι; Γιατί θέλει να το κάνει ο ίδιος. Είναι τόσο φρενιασμένος με την ολοκληρωτική νομή της εξουσίας, που δεν δέχτηκε ούτε την συμβιβαστική λύση, να βρουν μαζί πρόσωπα κοινής αποδοχής. Το κράτος πρέπει να γίνει δικό του αποκλειστικά.

Και οι δύο αποκάλυψαν πόσο «ανεξάρτητοι» είναι οι δικαστές μας, αλλά ο Μητσοτάκης αποκάλυψε επιπλέον, ποιόν δρόμο θα ακολουθήσει αμέσως μετά τις εκλογές. Δεν μπορούσε απλά να καταγγείλει και να καταψηφίσει την πονηριά του Τσίπρα; Δεν μπορούσε, να αποδεχτεί τον συμβιβασμό, που του πρότεινε ο ηττημένος και να του πάρει την πραγματική εξουσία, πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές, ως εθνικός και όχι μίζερα παραταξιακός ηγέτης;

Μπορούσε να καλέσει όλα τα κόμματα, να συναποφασίσουν για μία εξουσία, την οποία ο ίδιος αποκαλεί «ανεξάρτητη». Βέβαια θα ήταν παράλογο, να υποθέσει κανείς, ότι υπάρχουν δικαστές χωρίς πολιτικές πεποιθήσεις, ωστόσο όπως και σε κάθε άλλον χώρο, θα υπάρχουν σίγουρα κάποιοι που δεν έχουν ταυτιστεί πολύ με κάποιο κόμμα και χαίρουν ευρύτερης διακομματικής αναγνώρισης. Οχι· θέλει καθαρόαιμους νεοδημοκράτες και Μητσοτακικούς στην ηγεσία της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης.

Και για να το πετύχει δεν κωλώνει να φτάσει και στα άκρα με ψευτοανένδοτους. Δεν καταψήφισε απλώς, αλλά απέσυρε τους βουλευτές του, γιατί όπως είπε, η συμμετοχή στην ψηφοφορία αποδίδει νομιμοποίηση στις παρανομίες του Τσίπρα. Ξεκαθάρισε δε, ότι ως αυριανός πρωθυπουργός δεν θα αναγνωρίσει την νομιμότητα των αποφάσεων, που ελήφθησαν χωρίς την συμμετοχή της ΝΔ στις ψηφοφορίες. Πολύ λογικό· αυτός είναι ο μόνος τρόπος απονομιμοποίησης των ενεργειών μίας κυβέρνησης σε αποδρομή, που βρίσκονται σε δυσαρμονία με την βούληση του λαού.

Για την Μακεδονία όμως ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ όπως προτείναμε τόσοι και τόσοι αρθρογράφοι του διαδικτύου. Εκεί που πραγματικά υπήρχε δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα, δεν κήρυξε ανένδοτο. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την παραμονή του σε ένα ψευτοκοινοβούλιο, που αποφάσισε ενάντια στην θέληση του 70% των πολιτών (και μάλιστα ακόμα περισσότερων ανάμεσα στους δικούς του ψηφοφόρους) λέγοντας «ό γέγονε, γέγονε». ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΙΣΧΥΕΙ. Αυτό μας είπαν ξεκάθαρα οι «πατριώτες» Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Τζιτζικώστας κ.λ.π.. [Επειδή βλέπω πολλά άρθρα, που για το ξεπούλημα της Μακεδονίας κατηγορούν αποκλειστικά την αριστερά, παριστάνοντας ότι δεν είδαν τις αντιδράσεις προσωπικοτήτων, όπως ο Μίκης, ο Κασιμάτης, ο Γκλέζος και πολλοί άλλοι, αλλά και κομμάτων, όπως η ΛΑΕ, το κόμμα της Κωνσταντοπούλου, του Δημαρά και άλλα, αναρωτιέμαι, είναι στ αλήθεια ηλίθιοι, ή απλώς τσιράκια του Μητσοτάκη; Στο κάτω κάτω προδότης είναι εκείνος, που προδίδει τα δικά του ιδανικά, όχι του πολιτικού του αντιπάλου. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι αυτές τις απόψεις είχαν πάντα και δεν το έκρυβαν. Αλλοι είναι οι ψεύτες και οι προδότες με όλες τις έννοιες της λέξης.]

Επειδή προσωπικά δεν συμφωνώ με κανένα κόμμα ούτε σε ιδεολογικό επίπεδο, κρίνω τον καθένα σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, καθώς θεωρώ την ντομπροσύνη ύψιστη πολιτική αρετή. Δεν θα κρίνω τον κομμουνιστή με εθνικιστικά κριτήρια, ούτε τον εθνικιστή με κομμουνιστικά κριτήρια. Τον καθένα σύμφωνα με αυτά που λέει θα τον κρίνω. Ο Τσίπρας είναι προδότης για το μνημόνιο, για το «γκόου μπακ Μέρκελ», για την υπόσχεση ότι δεν θα προσκομίζαμε διαρκώς έγγραφα, που έχει το δημόσιο στα αρχεία του, για την διασπάθιση των κονδυλίων για τους πρόσφυγες, για την προνομιακή μεταχείριση του μεγάλου κεφαλαίου (και μάλιστα επιλεκτικά) για την κωλυσιεργία στην δίκη της ΧΑ. Αλλά για το Μακεδονικό, όχι μόνο ήταν συνεπής με αυτά που έλεγε, αλλά μετακινήθηκε κιόλας από το «έχουν δίκιο οι Σκοπιανοί» στο «δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα καλύτερο».

Η ΝΔ και τα ψευτοανεξάρτητα τσιράκια της σαμποτάρισαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα την συλλογή υπογραφών και ώθησαν τον λαό στην εκτόνωση των συλλαλητηρίων. Ο τυπάκος που δωροδοκείται ακόμα και με εκτυπωτές και γκατζετάκια, θεώρησε ανάξια αντίδρασης την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά μέγιστη εκτροπή τον διορισμό ΣΥΡΙΖΑίων δικαστών και τις μετατάξεις 30 υπαλλήλων!!!!!!!!!!

Στα κομμάτια η Μακεδονία. Το θέμα είναι, να βάλουμε δικούς μας δικαστές, να δικάσουν τον Βαρουφάκη… Να φορτώσουμε τα δισεκατομμύρια που διασπαθίσαμε και σπαταλήσαμε τόσα χρόνια σε έναν ανόητο νάρκισσο, που όμως δεν έφαγε ούτε δραχμή. [Και ούτε επιβάρυνε φυσικά την οικονομία με τα δισεκατομμύρια, που του φορτώνουν τα μεγαλολαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.]

Το κακό ρε «Ελληνες» είναι ότι δεν χρειάζεται καν να υποθέσουμε την αλήθεια· μας την λένε ξεκάθαρα. Η παρένθεση του ΣΥΡΙΖΑ χρειαζόταν για να ξεπλυθούν οι βρωμιές της νεοκοτζαμπάσικης αλητείας, που μας κυβερνάει εξ υπαρχής του «Ελληνικού» κράτους.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, που οι υπερφίαλοι και αλαζόνες θα δικαστούν απ τους προδότες. Το πρόβλημα είναι, ότι οι προδότες θα κάτσουν στο δικό μας κεφάλι, για να δικάσουν. Το μεγάλο πρόβλημα είναι, ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι και μας λένε κιόλας τι θα κάνουν.

Μας λένε για παράδειγμα, τι εννοούν «επιβολή του νόμου». Θα κυνηγήσουν αυτούς που πετάνε μπογιές σε πρεσβείες, εκφοβίζουν επίορκους γιατρούς και έκαναν άβατο τα Εξάρχεια. Ο γκαουλάιτερ Αδωνις γουστάρει να πιεί τον καφέ του στην πλατεία και να περνάνε τα αναρχοκομμούνια ένα ένα γονατιστά μπροστά του.

Ούτε εγώ θα έδειχνα κανένα έλεος στους χούλιγκανς, αλλά δεν θα τους ξεχώριζα σε «εγκληματίες» αναρχικούς και απλά «παραστρατημένους» Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, ΠΑΟΚτζήδες· βρωμόξυλο θα τρώγαν όλοι. Πριν από αυτό όμως, δεν θα έδινα κανένα πάτημα σε αυτόκλητους «Ρομπέν των δασών». Οι βρωμιάρηδες γιατροί που τα παίρνουν από τον αδύναμο λαό, δεν έπαθαν τίποτα ούτε μετά την αποκάλυψη του Ρουβίκωνα!!!!!!!!!! Πως θα το αντιμετωπίσει αυτό η ΝΔ; Το είπε καθαρά. Θα τσακίσει όσους αντιδρούν στα φακελάκια. Γιατί όποιος αντιδρά, θα χαρακτηρίζεται «Ρουβίκωνας» και «αναρχικός».

Οσο για το νόμιμο καταφύγιο των φτωχών και των αδικουμένων, την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, τι έχει να μας πει η ΝΔ; Απλά, ότι θα διώξει τους ΣΥΡΙΖΑίους δικαστές!!!!!! Κανένα άλλο πρόβλημα δεν βλέπει… Για το ότι ο φτωχός δεν μπορεί καν να διανοηθεί προσφυγή στην δικαιοσύνη, ούτε κουβέντα. Για το ότι κρίνεται η αντισυνταγματικότητα των νόμων στα ανώτατα δικαστήρια, μόνο για όσους έχουν χρήματα για τέτοιους αγώνες, ούτε κουβέντα. Ετσι οι λεφτάδες και οι δυνατές συντεχνίες των πραιτοριανών δεν υφίστανται τις συνέπειες των αντισυνταγματικών νόμων, που εξακολουθούν να ισχύουν για τους υπόλοιπους!!!!!!!!!

Το χειρότερο όμως. Με τους νόμους που οι ίδιοι φτιάχνουν και τους δικαστές, που οι ίδιοι διορίζουν, όλοι οι εγκληματίες ξαναβγαίνουν στην κοινωνία και απ όλους αυτούς μόνο ο Κουφοντίνας τους ενοχλεί. Μόνο σε αυτόν θα κοπούν οι άδειες. Παιδεραστές, βιαστές, δολοφόνοι, σατανιστές· όλοι έξω για νέα πανηγύρια και όχι μόνο με άδεια· κανονική αποφυλάκιση. Αρκεί να πουν «συγνώμη»!!!!!!!!!!!

Τρέμει το φυλλοκάρδι του λαού, αν θα ξυπνήσει ζωντανός, με όλους αυτούς τους εγκληματίες, που παίρνουν άδειες και αποφυλακίσεις και αυτοί μας λένε, ότι οι μόνοι εγκληματίες που δεν θα παίρνουν άδεια, είναι όσοι πολέμησαν ένοπλα εναντίον τους. Σε αυτήν την πρωτοφανή έξαρση της εγκληματικότητας, το πρόβλημα είναι τα Εξάρχεια για τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη, τον Κικίλια. Ακόμα και όταν έκαναν ένοπλη παρέλαση, απειλώντας τους εμπόρους ναρκωτικών, το πρόβλημα τάξης ήσαν οι αναρχικοί και όχι οι έμποροι ναρκωτικών!!!!!!!!!!!

Με όλα αυτά, φυσικό δεν είναι να πληθύνονται οι νέοι, που βλέπουν σαν ήρωα τον Κουφοντίνα; Αλλά οι προδότες της Μακεδονίας (και της πατρίδας γενικότερα) έχουν την λύση: εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια –ποινές χάδια για τους ειδεχθείς εγκληματίες. Μην τους στεναχωρήσουμε και σταματήσουν τα εγκλήματα. Τι θα κάνουν μετά οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι αστυνομικοί, οι σεκιουριτάδες; Το έγκλημα είναι καλό πράγμα για τους νεοφιλελεύθερους αλήτες (αρκεί να μην στρέφεται εναντίον τους). Δίνει «δουλειά» σε κόσμο και κοσμάκη. Τι αντικλεπτικές πατέντες και συστήματα συναγερμού, τι κέντρα αποτοξίνωσης, τι ψυχίατροι που κατασκευάζουν ελαφρυντικά για τους ψυχάκηδες, τι εκπομπές αναζήτησης αγνοουμένων (δολοφονημένων) αυτοκίνητα, μηχανές, όπλα, στολές και ένα σωρό άλλες εργολαβίες συνιστούν έναν τζίρο, που καμία εξουσία σκεβρελέδων δεν θα διανοείτο να τον αγνοήσει. Ποιος τον πληρώνει όμως αυτόν τον τζίρο και τις άλλες συνέπειες της εγκληματικότητας;

Μήπως και στην φορολογία δεν μας ξεφουρνίζουν από τώρα τι θα κάνουν; Υπάρχει καμία ελάφρυνση στα μικρά εισοδήματα; Αντίθετα· θα συνεχιστεί η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Υπάρχει καμία ελάφρυνση στα τεκμαρτά εισοδήματα; Καμία· θα συνεχίσουμε να φορολογούμαστε για ανύπαρκτα εισοδήματα. Και αυτό δεν το κάνουν μόνο οι κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ, το έκαναν και θα το ξανακάνουν και οι υπέρμαχοι της «ελεύθερης» οικονομίας. Υπάρχει τουλάχιστον καμία επιβάρυνση στα τεκμήρια πολυτελούς διαβίωσης; Όχι βέβαια. Ετσι θα φορολογούνταν τα λαμόγια.

Υπάρχει καμία διαφοροποίηση φορολογικής μεταχείρισης των επενδύσεων ανάλογα με το αντικείμενο τους; Όχι. Είτε μπαρμπουτιέρα ανοίγεις, είτε μονάδα παραγωγής κβαντικών υπολογιστών, την ίδια μεταχείριση θα έχεις και επειδή οι δεύτερες θέλουν πολλά χρόνια (και κρατική αρωγή) να αποδώσουν, στην Ελλάδα μόνο μπαρμπουτιέρες θα ανοίγουν.

Οσο προδότες είναι στα εθνικά θέματα, στην ασφάλεια του λαού, είναι και στα οικονομικά και σε όλα τα άλλα.

Τι θα μπορούσε να είναι το μικρότερο κακό στις επερχόμενες εκλογές; 1. Να μην βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ. 2. Να μην αθροίζονται 180 Βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η Φώφη το είπε ξεκάθαρα, ότι θα κάνει «υπεύθυνη αντιπολίτευση», όπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει: ψήφο ανοχής στην ΝΔ, αν δεν έχει αυτοδυναμία και αναθεώρηση της (καλούτσικης) πρόβλεψης του Συντάγματος για ορισμό εκλογικού συστήματος για τις μεθεπόμενες εκλογές. Δεν τους ενοχλεί η ίδια η διάταξη του Συντάγματος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος, για να αναιρέσουν την απλή αναλογική.

Βέβαια αυτό που προτείνω, ευνοεί την «ακυβερνησία», αλλά αυτήν την στιγμή είναι μικρότερο κακό από μία σταθερή ξενόδουλη κυβέρνηση. Δυστυχώς χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο, για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Προσωπικά δεν φοβάμαι τόσο πολύ την «ακυβερνησία» και την «αστάθεια».

Η οικονομική ανάπτυξη και άνοδος της Ιταλίας επιτεύχθηκε ακριβώς μέσα σε τέτοιο καθεστώς. Αντίθετα· όταν οι Ιταλοί βαρέθηκαν την απλή αναλογική και τις ασταθείς κυβερνήσεις, ανέκυψαν τα προβλήματα.

Αλλά έχουμε και το δικό μας παράδειγμα της καλύτερης μεταδικτατορικής κυβέρνησης, που όλοι οι κομματικοί κρετίνοι προσπαθούν να αμαυρώσουν. Της μόνης πραγματικά κυβέρνησης εθνικής ενότητας του αείμνηστου Ζολώτα. Τι πέτυχε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ενώ την πολεμούσαν όλα τα κόμματα, που την συναποτελούσαν; 1) Δεν αυξήθηκε το δημόσιο χρέος. 2) Δεν έγινε καμία απεργία σε μία εποχή, που ακόμα μεσουρανούσαν οι κακομαθημένες συντεχνίες. 3) Για πρώτη φορά ξεπεράστηκαν πραγματικά οι διαχωρισμοί «δεξιός», «αριστερός», «κεντρώος».

Ακριβώς γι αυτό μίσησαν εκείνη την περίοδο ΟΛΑ τα κόμματα, που συμμετείχαν σε αυτήν την κυβέρνηση. Η εθνική ενότητα ήταν άβολη για όλους, γιατί κινδύνευαν να χάσουν το πρόσχημα της ίδιας τους της ύπαρξης.

Γι αυτό μην μασάτε στα περί ακυβερνησίας αδέλφια. Οσοι στις ευρωεκλογές ψηφίσατε μικρά κόμματα, που με αυτά τα ποσοστά δεν μπαίνουν στην Βουλή, πιέστε τους για συνεργασίες. Όλα αυτά τα κόμματα πήραν 21%. Ανετα μπορούν να σχηματιστούν 3-4 συμμαχίες και να έχουμε Βουλή 9-10 κομμάτων. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση να αποφύγουμε την λαίλαπα που έρχεται και να κερδίσουμε χρόνο για ουσιαστικές πολιτικές διεργασίες στους πατριωτικούς χώρους του κέντρου, της αριστεράς, της δεξιάς, αλλά και όλων μαζί, που κάποτε πρέπει να αφήσουν πίσω τις ηλίθιες ιδεοληψίες τους.

Πριν τελειώσω το άρθρο, έφθασαν τα κακά μαντάτα. Όλα αυτά τα κόμματα νοιώθουν πολύ σίγουρα για την «επιτυχία» τους στις εθνικές εκλογές και κανένας δεν συμμαχεί με κανέναν!!!!!!!!!!! Το αποτέλεσμα αυτής της γελοίας ψωροϋπερηφάνειας φάνηκε στις πρώτες δημοσκοπήσεις για τις εθνικές εκλογές. Οι δεξιοί συσπειρώνονται στην ΝΔ και οι κεντροαριστεροί στον ΣΥΡΙΖΑ. Τι να πώ; Θα πάρουμε πάλι ότι μας αξίζει.

Πραγματικά δεν ξέρω που να ρίξω το φταίξιμο. Στους πολίτες, που έσπευσαν να τσιμπήσουν στον εκβιασμό των μεγάλων κομμάτων, ή στους πολιτικάντηδες των μικρών κομμάτων, που είναι ολόιδιοι με αυτούς των μεγάλων; Εμείς τους δώσαμε 21% ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΆΛΟΥΝ ΟΎΤΕ ΈΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ!!!!!!!!!

Υπάρχουν λίγες ημέρες ακόμα, για να κάνουν, ότι δεν έκαναν τόσο καιρό. Ας ελπίσουμε να πρυτανεύσει η λογική επί της ματαιοδοξίας, αν και δεν συνηθίζεται στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα.

Και επειδή το τι θα γίνει, το ξέρουμε όλοι, θα σας πω την δικαιολογία για το τέταρτο μνημόνιο διαρκείας, που φυσικά δεν θα ονομάζεται «μνημόνιο», αλλά «πρόγραμμα ανάκαμψης». Μόλις αναλάβουν θα μας πουν το κλασσικό πλέον «παραλάβαμε καμένη γή». Αυτό δήλωσε ο Καραμανλής Α΄ παραλαμβάνοντας από τον Γκυζίκη. Αυτό δήλωσε ο Παπανδρέου Β΄ παραλαμβάνοντας από τον Καραμανλή Α΄. Αυτό δήλωσε ο Μητσοτάκης Α΄ παραλαμβάνοντας από τον Παπανδρέου Β΄. Αυτό δήλωσε ο Σημίτης παραλαμβάνοντας από τον Μητσοτάκη Α΄. Αυτό δήλωσε κι ο Παπανδρέου Γ΄ παραλαμβάνοντας από τον Σημίτη!!!!!!! Φυσικά αυτό είπε και ο Καραμανλής Β΄ παραλαμβάνοντας από τον Παπανδρέου Γ΄ και ακόμα πιο φυσικά ο Παπανδρέου Γ΄ παραλαμβάνοντας από τον Καραμανλή Β΄. Το ίδιο και ο Βενιζέλος Γ΄ παραλαμβάνοντας από τον Παπανδρέου Γ΄ και ακολούθως ο Σαμαράς παραλαμβάνοντας από τον Βενιζέλο Γ΄. Εννοείται το ίδιο είπε ο Τσίπρας για τον Σαμαρά και τώρα ήλθε και η σειρά του Μητσοτάκη Β΄ να το πεί για τον Τσίπρα. Ο μόνος που δεν ισχυρίστηκε, ότι παρέλαβε καμένη γή ήταν ο Καποδίστριας, παρότι την παρέλαβε από τον Ιμπραήμ.

Μετά τις δύο τρείς πρώτες παραλαβές «καμένης γής», μπήκε το ερώτημα «και γιατί δεν το ξέρατε;» οπότε το τροπάριο διαφοροποιήθηκε ως εξής: «το ξέραμε και το λέγαμε, αλλά δεν περιμέναμε αυτήν την έκταση της καταστροφής». Οπότε έτσι πάνε περίπατο «σε βάθος χρόνου» οι προεκλογικές υποσχέσεις και στην θέση τους έρχονται «έκτατα μέτρα» για την ανάκαμψη της οικονομίας… Μόνο που αυτήν την φορά δεν θα πρόκειται για μέτρα περικοπών, αλλά για μέτρα εξόντωσης της ιδιοκατοίκησης, της μικροϊδιοκτησίας και της αυτοαπασχόλησης.

Αυτά που είπε η Μέρκελ στον αποσβολωμένο Σαμαρά στην πρώτη κατοχική επίσκεψη της, ήλθε ο καιρός να πραγματοποιηθούν. «Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι το πολύ υψηλό ποσοστό αυτοαπασχόλησης και ιδιοκατοίκησης» είπε η μαντάμ, που στην συνέχεια γοήτεψε και τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. [Οσο για τον Μητσοτάκη δεν χρειαζόταν· γεννήθηκε γερμανόφιλος.]

Αυτό που ήθελαν οι Γερμανοί από τότε, δεν μπορούσε να γίνει, αν δεν παρεμβάλετο μία άχρηστη κυβέρνηση με «ηθικό πλεονέκτημα», ώστε να πει ο λαός «δεν γίνεται διαφορετικά» και να αποδεχτεί μοιρολατρικά την «τελική λύση».

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτούς θα ψηφίσετε Ελληνες;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator