Σινέ Παλλάς στον πευκιά Κάτω Διμηνιού: Ανοίγει τις πόρτες του 60 χρόνια μετά

0



Το Σινέ Παλλάς στον πευκιά Κιάτου (πρώην σινέ Λαϊς), αποτελεί τον μοναδικό κινηματογράφο της πόλης και ξεκινά το ταξίδι του το καλοκαίρι 2019. Λειτουργεί πλέον με νέα αισθητική, υπό την διεύθυνση του Άκη και της Σοφίας, φυσικά μαζί με την πολύτιμη υποστήριξη των δυο παιδιών τους, της Αγάπης και της Ίριδας.
Ο κινηματογράφος ήταν πάντα κρυμμένος στο dna της οικογένειας αφού και οι δυο παππούδες είχαν θερινούς κινηματογράφους τις παλιές, χρυσές εποχές της κινηματογραφίας, στην Αθήνα και στο Κιάτο. Το Παλλάς Κιάτου λειτούργησε σαν θερινός κινηματογράφος την δεκαετία του 1960 από τον παππού Χριστόφορο Λέκκο και θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά 60 χρόνια μετά, από τον εγγονό Χριστόφορο (Άκη) Λέκκο!
Το Παλλάς υπόσχεται να γεμίσει τα καλοκαιρινά σας βράδια με στιγμές συγκίνησης, δράσης και φυσικά άφθονου γέλιου. Η επιλογή των ταινιών δεν θα αφήσει κανέναν παραπονούμενο, και ιδίως τους μικρούς μας φίλους που θα έχουν την τιμητική τους με παιδικές ταινίες, θεατρικά και Καραγκιόζη σε σχεδόν καθημερινή βάση.
Σας καλούμε αυτό το καλοκαίρι να επισκεφθείτε το Σινέ Παλλάς και να μας εμπιστευθείτε για ένα νοσταλγικό, κινηματογραφικό ταξίδι σε άλλους κόσμους και άλλες εποχές, στον μαγικό κόσμο της μεγάλης οθόνης!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σινέ Παλλάς στον πευκιά Κάτω Διμηνιού: Ανοίγει τις πόρτες του 60 χρόνια μετά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator