ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6

0Η Ομάδα παλαίμαχων του Πέλοπα Κιάτου υπάρχει εδώ και 20 χρόνια.
Προπονείται στο γήπεδο Πέλοπα (χόρτο) κάθε Δευτέρα 6.30 μμ.
Διοργανώνει φιλικούς αγώνες κάθε χρόνο από τον Απρίλη μέχρι τον Ιούνιο με διάφορες ομάδες παλαίμαχων από όλη την Ελλάδα. 
Οι περισσότεροι αγώνες είναι καθαρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 
Όλα τα έξοδα καλύπτονται από τους ίδιους τους παλαίμαχους. 
Οποιοσδήποτε θέλει να συμμετέχει στην ομάδα είναι ευπρόσδεκτος (αρκεί να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα του Κιάτου η του δήμου Σικυωνίων και να είναι τουλάχιστον 38 ετών).

Υπεύθυνος για οποιαδήποτε ενημέρωση Βαγγέλης Χουσελάς τηλ. Κιν. 693 70 29 905
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator