Χρυστάλα Στεργιοπούλου: "Σκοπός του συνδυασμού μας είναι η συμμετοχή όλων των δημοτών"

0Η κοινωνία μας διανύει μια βαθιά κοινωνική κρίση που αναδείχθηκε μέσα από την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας.
Ο δημότης αντιμετωπίζει τα δικά του οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα και επιθυμεί ο δήμος να του επιλύει άμεσα και αποτελεσματικά θέματα όπως οι λακκούβες στους δρόμους, τα σπασμένα πεζοδρόμια, τα σκουπίδια, οι καμένες λάμπες στις κολώνες της ΔΕΗ κτλ. 
Σκοπός του συνδυασμού μας είναι η συμμετοχή όλων των δημοτών στην επίλυση αυτών των ζητημάτων. Στην σελίδα 5 του αναπτυξιακού μας πλάνου, περιγράφεται με σαφήνεια ο τρόπος συμμετοχής του δημότη στην διαδικασία αυτή.
Ο Δήμαρχος στο τετράγωνο θα καταγράφει και θα προωθεί τα ζητήματα που αφορούν το δικό του τετράγωνο και την δική του γειτονιά (φωτισμός, δρόμοι, καθαριότητα) στην αρμόδια υπηρεσία με σκοπό την επίλυση τους. Με αυτό τον τρόπο ο πολίτης λαμβάνει ενεργό ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων του, αναλαμβάνει ευθύνες και εξασφαλίζεται η ενεργή συμμετοχή όλων με σκοπό την επίλυση των καθημερινών μας θεμάτων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.
Η άμεση εμπλοκή των πολιτών σε απλά ζητήματα όπως αυτά θα μας φέρει όλους πιο κοντά και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης μέσα στην κοινωνία.

Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρυστάλα Στεργιοπούλου: "Σκοπός του συνδυασμού μας είναι η συμμετοχή όλων των δημοτών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator