Νέα χρηματοδότηση εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων για την αντικατάσταση των στάσεων ΚΤΕΛ

0Μια ακόμα σημαντική χρηματοδότηση από το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και τον Άξονα Προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφάλισε ο Δήμος Σικυωνίων.

Το πρόγραμμα που έχει ως στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για την δημιουργία ή και την αναβάθμιση των στάσεων(π.χ. καθίσματα σταθερά ή ανακλινόμενα, φωτισμός, καλάθι αχρήστων, κ.α.), για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του δήμου Σικυωνίων.

Οι νέες στάσεις θα τοποθετηθούν σε αντικατάσταση όσων υπάρχουν και εξυπηρετούν την υπεραστική γραμμή του ΚΤΕΛ, με την προοπτική αξιοποίησής τους για τη λειτουργία αστικής επιβατικής γραμμής για το δρομολόγια από θέση «Άγιο Ιωάννης» έως θέση «Ακρογιάλι» Διμηνιό.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Το έργο θα συμβάλλει στην βελτίωση της εικόνας του δήμου συνολικότερα, σε μια διαδρομή που αποτελεί το κεντρικότερο τμήμα του αστικού ιστού της πόλης του Κιάτου, καθώς επίσης και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με ταυτόχρονα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Το ποσό χρηματοδότησης ανά Δήμο διαμορφώνεται βάσει συγκεκριμένων πληθυσμιακών κριτηρίων.
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα χρηματοδότηση εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων για την αντικατάσταση των στάσεων ΚΤΕΛ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator