ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Ο πρόεδρος του χωριού κ.Μιχόπουλος αφαιρεί τα ξύλα από τη σιδηροδρομική γραμμή !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



Απίστευτο βίντεο με τον σημερινό πρόεδρο του Κάτω Διμηνιού κ. Γιάννη Μιχόπουλο να αφαιρεί τις ξύλινες τραβέρσες από τη σιδηροδρομική γραμμή που διέρχεται του χωριού.
Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν 2 χρόνια τότε που ήταν μέλος του τοπικού συμβουλίου εκλεγμένος με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Σικυωνίων κ.Σταματόπουλου.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μιχόπουλος μετέχει στον ανεξάρτητο υποτίθεται συνδυασμό και Δούρειο ίππο της ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ.

  • Θεωρούμε απαραίτητο να σημειώσουμε πως δεν υιοθετούμε τα σχόλια του χρήστη που ανέβασε το βίντεο και κάνει λόγο για "κλοπή". Δεν είναι κλοπή γιατί γίνεται φανερά σε δημόσιο χώρο και πρωινή ώρα. Άλλωστε εμείς εδώ δε "δικάζουμε", απλώς το αναμεταδίδουμε χωρίς κανένα σχόλιο και το αφήνουμε στην κρίση σας.



Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Ο πρόεδρος του χωριού κ.Μιχόπουλος αφαιρεί τα ξύλα από τη σιδηροδρομική γραμμή !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator