Άρης Βαφειαδάκης: "Στηρίξτε για Δήμαρχο έναν άνθρωπο που ΟΛΟΙ σας γνωρίζετε πολύ καλά"

0


Στηρίξτε για Δήμαρχο έναν άνθρωπο που ΟΛΟΙ σας γνωρίζετε πολύ καλά.Από εσάς έχω ακούσει τα καλύτερα για το πρόσωπό του,το ήθος του και την αγωνιστικότητά του.Η παρουσία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε κοινωνικούς αγώνες στο παρελθόν,επίσης,σας είναι γνωστή.Πέρασε από τις "καρέκλες" της εξουσίας αλλά δεν τις "παντρεύτηκε".
Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που πήρα την απόφαση να σταθώ δίπλα του και να συνεισφέρω σε αυτή την προσπάθεια.
Αυτά είναι τα βασικότερα κριτήρια για να επιλέγουμε τις ηγεσίες μας και όχι τα πομπώδη προγράμματα και τις φαντασμαγορικές και πολυέξοδες προεκλογικές κινήσεις εντυπώσεων.
Φτάνει ποια η υποκρισία και το ψεύτικο ενδιαφέρον για "το καλό του τόπου"
Όσο αφορά το άτομό μου αναζητήστε εσείς πληροφορίες(όπως πρέπει να κάνετε για κάθε υποψήφιο).Δεν θεωρώ σωστό στην προκειμένη περίπτωση,ούτε αντικειμενικό,να μιλάω εγώ για μένα...
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρης Βαφειαδάκης: "Στηρίξτε για Δήμαρχο έναν άνθρωπο που ΟΛΟΙ σας γνωρίζετε πολύ καλά""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator