ΧΡΥΣΤΑΛΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: Απόψε στην κεντρική πλατεία του Κιάτου το λόγο θα έχουν πρώτα οι δημότες και μετά οι "συνΔΗΜΟΤΕΣ"

0Η άμεση πρόσβαση στον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και όλους τους αιρετούς εμπλεκόμενους με την δημοτική αυτοδιοίκηση είναι αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα και σε μια δημοκρατία που λειτουργεί σωστά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο. Στο δήμο Σικυωνίων δεν λειτούργησε ποτέ κατά την τελευταία πενταετία το λιγότερο. Δεν πειράζει! Ώρα να αλλάξει! Ο Μάρκος Λέγγας και όλοι οι συνυποψήφιοι μου, είμαστε ανοιχτοί και συζητάμε τα πάντα με τους συνδημότες μας. Δεσμευόμαστε πως αυτό θα συνεχίσει να γίνεται και η συμμετοχή του κόσμου θα ενισχυθεί μέσα από λαϊκές συνελεύσεις και δημοψηφίσματα. Σας περιμένουμε απόψε στην κεντρική πλατεία του Κιάτου στις 9, σε μια ομιλία διαφορετική από τις άλλες, σε μια ομιλία όπου τον λόγο θα έχουν πρώτα οι δημότες και μετά οι "συνΔΗΜΟΤΕΣ". Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΥΣΤΑΛΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ: Απόψε στην κεντρική πλατεία του Κιάτου το λόγο θα έχουν πρώτα οι δημότες και μετά οι "συνΔΗΜΟΤΕΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator