Ο Ηλίας Κοφινάς για το Κέντρο Υγείας Γκούρας Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας με τον συνδυασμό “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Δέδε και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου επιτυχημένος επιστήμονας και έμπειρος αυτοδιοικητικός Ηλίας Κοφινάς αναφέρθηκε σήμερα στο θέμα του Κέντρου Υγείας Γκούρας κατά την επίσκεψη του επικεφαλής και μελών του συνδυασμού στην ορεινή Κορινθία:
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ηλίας Κοφινάς για το Κέντρο Υγείας Γκούρας Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator