ΚΙΑΤΟ: ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο υπ. δήμαρχος Σικυωνίων και επικεφαλής του συνδυασμού «συνΔΗΜΟΤΕΣ» Μάρκος Λέγγας επικοινώνησε χτες το βράδυ με τον δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον συνεχάρη για την επιτυχία του στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στην συνομιλία τους οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν πως οι δύο συνδυασμοί των οποίων ηγούνται θα είναι αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου.

Αμέσως μετά ο κ. Λέγγας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Σικυωνίων.


«Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες

Είναι αδύνατον να σας περιγράψω όλα όσα αισθάνομαι τούτη την ώρα, μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, που αποτελεί σαφές μήνυμα του εκλογικού σώματος, για αλλαγή πορείας στον δήμο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν, όλους όσοι τιμήσατε με την ψήφο σας τους υποψήφιους του συνδυασμού «συνΔΗΜΟΤΕΣ» και μας οδηγήσατε στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών. Θέλω επίσης να συγχαρώ όσους εξελέγησαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για καλύτερες μέρες στην Σικυώνα, την Στυμφαλία και τον Φενεό.

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες.

Μετά το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών είναι πλέον ξεκάθαρο ότι συγκροτείται ένα μέτωπο ανατροπής και αλλαγής. Μία ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία στον δήμο Σικυωνίων ζητά να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ώστε να αλλάξουμε την νοοτροπία, τις ιδέες και τις αντιλήψεις με τις οποίες άσκησε την διοίκησή του ο απερχόμενος δήμαρχος. Ως φορείς αυτής της ανατροπής και αλλαγής η τοπική κοινωνία ανέδειξε τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ».

Εμείς από την πλευρά μας αποδεχόμαστε το βάρος της ευθύνης και δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Σάς καλώ, λοιπόν, να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια να φέρουμε στον δήμο μας μια νέα πνοή. Σας καλώ να στηρίξετε τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ» δήμου Σικυωνίων στις 2 Ιουνίου και να μας δώσετε την τελική νίκη, που θα είναι νίκη των δυνάμεων του τόπου μας, που θέλουν να κάνουν τον δήμο μας πρότυπο σε όλη την Ευρώπη.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, στο τοπικό Κιάτου Σικυώνος και στο τοπικό του Ψαρίου, ευχαριστώ τα στελέχη και τους συνεργάτες μου για το σκληρό αγώνα που δώσαμε όλους αυτούς τους μήνες. Πάμε για την μεγάλη νίκη την άλλη Κυριακή».

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator