"ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ": Οι Κορίνθιοι ψήφισαν ΑΛΛΑΓΗ

0Η επιθυμία της κοινωνίας, επιβεβαιώθηκε!

Οι πολίτες του δήμου Κορινθίων ψήφισαν ΑΛΛΑΓΗ!

Εξέφρασαν ανοιχτά και με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο την εμπιστοσύνη τους στο Βασίλη Νανόπουλο. Του έδωσαν την πρωτιά!

Την εντολή σε λίγες μέρες από σήμερα να κάνει πράξη την Αλλαγή που πρεσβεύει, να μετατρέψει το Δήμο σ' ένα Δήμο για όλους, να τον καταστήσει Ευρωπαϊκό!

"Είναι μια σημαντική νίκη η αποψινή. Και με όλους εσάς την επόμενη Κυριακή θα πανηγυρίσουμε μια μεγαλύτερη!" θα πει ο ίδιος τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν τα αποτελέσματα της κάλπης δεν μπορούσαν να δεχτούν καμία αμφισβήτηση, από το εκλογικό του κέντρο στην Εθνικής Αντιστάσεως, ενώπιον υποψηφίων, υποστηρικτών και συμπολιτών που χειροκροτούσαν θερμά και ακατάπαυστα! Έλειπαν μόνο οι εκλογικοί αντιπρόσωποι που συνέχιζαν τη μάχη στις κάλπες μέχρι την καταμέτρηση του τελευταίου ψηφοδελτίου . Αυτή την συγκινητική αφοσίωση υποψηφίων, συνεργατών, ψηφοφόρων και της οικογένειας του αναγνώρισε και επισήμανε ο κ Νανόπουλος ευχαριστώντας τους θερμά .

"Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες , να έρθουν κοντά μας, να μας ψηφίσουν και να συνεργαστούν μαζί μας , να κάνουμε πράξη μαζί το όραμα και το σχέδιο για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε.

Η Συμμαχία Πολιτών είναι η παράταξη που ενώνει όλους τους Κορίνθιους .

Να κάνουμε πράξη την Αλλαγή! Και σ' αυτόν τον αγώνα, κανείς δεν περισσεύει!"

Η Συμμαχία Πολιτών, το ψηφοδέλτιο της αλλαγής, της νίκης και της ελπίδας έλαβε ποσοστό 25,55% !

Την επόμενη Κυριακή η φωνή σας θα είναι δυνατότερη! Η εντολή σας ισχυρή!

Όπως αξίζει στο Δήμο που ζούμε, όπως αξίζει σε όλους μας! Έτσι έκλεισε την σύντομη ομιλία του ο Βασίλης Νανόπουλος .

Από το γραφείο τύπου της Συμμαχίας Πολιτών Κόρινθος 28.5.19
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ": Οι Κορίνθιοι ψήφισαν ΑΛΛΑΓΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator